Galatasaray, Napoli'de forma giyen iki ismin peşinde

Dany ve Amrabat'la yollarını ayıran Galatasaray'da, dış transfer çalışmaları sürüyor. Hedefte Napoli'den Pandev ve Dzemaili var.

Yayınlanma: 31.08.2014 - 17:31
Abone Ol google-news

Galatasaray, Napoli'de forma giyen Pandev ve Dzemaili için İtalyan kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Transferin son günlerinde atağa kalkan sarı kırmızılı kulüp, teknik direktör Cesare Prandelli'nin istediği takviyeleri yapmak üzere.

Galatasaray Yönetimi gol yollarındaki sorunu 31 yaşındaki Pandev ile çözmek istiyor. Daha önce Inter ve Lazio'da forma giyen başarılı oyuncu sarı kırmızılıların gündemindeki ilk isim.

Geçtiğimiz günlerde Pato için Brezilya'da temaslarda bulunan Galatasaray, Brezilyalı oyuncuyu kiralamak istemişti. Ancak Pato'nun kiralık formülüne sıcak bakmaması, transferi tıkanma noktasına getirmişti.

Napoli'nin İsviçre milli takımında forma giyen Makedon asıllı orta saha oyuncusu Dzemaili'yi de isteyen Galatasaray, Napoli ile pazarlıkları sonuçlandırıp başarılı oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Tarık Çamdal konusunda da son pürüzleri gidermek isteyen sarı kırmızılı ekip, milli futbolcuyu 4 milyon euro karşılığında renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Galatasaray, uzun süredir süren pazarlıklar sonunda Tarık'ı kadrosuna katıp savunmadaki alternatifleri çoğaltmak amacında. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler