Garanti Koza'dan dev sponsorluk

Garanti Koza, 12 senedir tenise yaptığı yatırımlarının çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Yayınlanma: 19.11.2016 - 23:08
Abone Ol google-news

Garanti Koza, tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Barclays ATP World Tour Finalleri’ne gold sponsor olarak tenise verdiği önemi bir kez daha gösterdi.  

Londra’daki The O2 Arena’da 13 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşen 2016 Erkekler Uluslararası Tenis Turnuva Finali ve dünyanın en büyük kapalı tenis turnuvası olan Barclays ATP World Tour Finali her gün birbirinden heyecanlı maçlara ev sahipliği yapıyor.

Teklerde açılış maçını Novak Djokovic ve Milos Raonic’in yaptığı turnuvada dünyanın bir numarası Andy Murray’in maçlarına izleyicilerin büyük ilgisi oluyor. Turnuvayı, televizyon ve dijital kanalara aracılığıyla yaklaşık 102 milyon kişinin izleyeceği tahmin ediliyor.   

Yılın en büyük tenis olayı: Barclays ATP World Tour Finalleri

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda bir lider olan Garanti Koza; tenis dünyasına son yıllarda yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Garanti Koza’nın Esenyurt’ta bulunan projesinin içinde yer alan dünyanın en büyük tenis ve spor akademisi olarak inşa edilen Garanti Koza Arena’da gerçekleştirdiği turnuvalarla başladığı sponsorluklara; Barclays ATP World Tour Finalleri’nin gold sponsorluğunu da ekleyerek bu alanda yaptığı yatırımlara emin adımlarla sürdürüyor.

Yılın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Barclays ATP World Tour Finalleri ile ilgili konuşan Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Murat Binark; “WTA ile başlayan yatırımlarımıza ATP’yi de ekleyerek bu alanda ne kadar iddialı olduğumuzu göstermeye başladık. Garanti Koza’nın özellikle son yıllarda yurtdışında hayata geçirdiği projelerle dünyanın güvenirliği kazanmaya başladı. Tenis bu güveni geliştirmek adına da çok güzel bir araç” dedi. Binark sözlerini; “Barclays turnuvasının içerisinde gerçekleştirdiğimiz sıcak görüşmeler neticesinde ilk 8’de yer alan oyuncuları Türkiye ve Sofya’da oynanacak maçlar için Türkiye’ye getirmek üzere çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bu yıl tüm dünyanın soluksuz izlediği erkek kategorisindeki en saygın organizasyonlarından birisi olan Barclays ATP World Tour Final turnuvasında Garanti Koza;  turnuvanın gözde oyuncularında Stan Wawrinka ve Kei Nishikori’yi özel lounge alanında misafirleri ile bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı. Garanti Koza’nın Türkiye ve yurtdışından gelen misafirleri alana gelen oyuncular için kendilerini Türkiye’de gerçekleştirilmesi planlanan maçlarda da görmek istediklerini belirttiler.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler