Hasan Ali dertli: Ben de makine değilim

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 1-1 biten Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe sol beki Hasan Ali Kaldırım, eleştirilere veryansın etti.

Yayınlanma: 24.09.2018 - 23:22
Abone Ol google-news

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş derbisinin ardından kendi performansı hakkında konuştu:

"Üzgünüz. Çok önemli bir maçtı. Kendi performansım hakkında, çok eleştiri aldım son zamanlarda. İstatistik her şey değil biliyorum ama bazen de çok şey anlatır. Oynadığım maç sayısı, yaptığım asist belli. Bunlara bakmakta fayda var. Elimizdekinin kıymetini bilelim. 3 haftada 8-9 maça çıktım. Ben de makine değilim, yoruluyorum. Çok çalışıyorum. Antrenmanlara çıkamıyordum bir süredir. Demek ki dinlenince böyle de performans çıkabiliyor. İki takım da kaybedebilirdi. 3 puana yakın taraf bizdik. Özellikle 1-1'den sonra net pozisyonlara girdik. Maçtan önce de soyunma odasında Kadıköy'de her takıma karşı favori çıkacağımızı söylemiştik. 2 puan kaybettik, üzgünüz."

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde sakatlıktan kurtulduktan sonra sahalara dönen Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş derbisinde takımın en fazla isabetli şut çeken futbolcusu oldu. Hasan Ali Kaldırım, Ayew'in golünde asisti yapan isim olurken, Opta verilerine göre bu sezon bu sezon resmi maçlarda Fenerbahçe'nin en çok asist yapan futbolcusu oldu. Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş derbisinde rakip kaleye 3 isabetli şut atarken, 1 şutu da direkten döndü. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler