İzmir'e eksik giden Kartal'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında oynayacakları Göztepe maçı öncesi ilk 11'ini belirledi.

Yayınlanma: 21.10.2018 - 06:29
Abone Ol google-news

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Pepe ve Vida dışında Adem Ljajic ile Adriano gibi önemli isimlerden yoksun olarak sahaya çıkacak olan siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11'ini büyük oranda belirledi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, savunmada Pepe ve Vida'nın yokluğunda ile Medel ve Roco'ya görev verecek. Adem Ljajic'in yokluğunda 10 numara pozisyonunda Oğuzhan, orta sahada Atiba'nın yanında ise Tolgay görev yapacak. Son haftalarda attığı gollerle formunu giderek yükselten Vagner Love ise siyah beyazlıların ileri uçtaki sol silahı olacak. 

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, zorlu Göztepe maçı öncesi eksiklerden dolayı tedirgin. Oyuncularıyla sürekli toplantı yapan ve dikkatli olmaları gerektiğini ileten deneyimli teknik adam, "Çok zor maç. Rakip iyi mücadele ediyor. Dikkatli olmamız gerekiyor. Top daima bizim ayağımızda kalmalı." diyerek futbolcularını uyardı. 

Beşiktaş'ın beklenen 11'i: Karius, Gökhan Gönül, Medel, Roco, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Oğuzhan, Vagner Love

Kaynak: Futbol Arena


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler