Kaleci için umutlu açıklama: "Devre arasında..."

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 21.12.2015 - 23:18
Abone Ol google-news

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadelede penaltılarının verilmediğini kaydeden Albayrak, "Lider olduğumuz için çok mutluyuz. Lider olarak İstanbul'a gidiyoruz. Bu akşamki maçta %100 penaltımızı vermedi. Penaltı pozisyonundaki oyuncunun sarı kartı da vardı. Hocanın gözünün önünde oldu. Ama maalesef vermediler." ifadelerini kullandı.

En çok hakkı yenen takımın kendileri olduğunu söyleyen basın sözcüsü, iyi oynamadıklarını da itiraf ederken; "Geçen seneden beri hep hakkı yenen biziz. Yapılan seminerde, 16 tane pozisyonun 13'ü Beşiktaş aleyhine verilen pozisyonlar. Hakemler daha iyi form tutmaları gerekiyor. Bizim diyeceklerimiz bu kadar. Çok önemli bir galibiyet aldık. Kötü oynadığımız bir maçtı. Hocamız da herhalde bunu görüyor. Galatasaray maçındaki performansın ardından iyi futbolu göremedik" dedi.

Kaleci transferi için çalışmaların sürdüğünü belirten Metin Albayrak, "Kaleci seçimini bu ülkenin en iyi kalecilerinden Şenol Güneş doğru verecektir herhalde. Arkadaşlar çalışıyor. İnşallah devre arasında o konuyla ilgili de gelişmeleri aktaracağız" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler