Mandıralı: 'Kazanmalıyız'

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yayınlanma: 30.04.2014 - 13:43
Abone Ol google-news

Teknik Sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli olan Olcan Adın ile kadro dışı bırakılan Colman katılmadı. Sakatlıkları bulunan Zeki Yavru ve Bosingwa ise salonda çalıştı. Olcan Adın'ın milli takım kampı için gerekli vize işlemlerini halletmek için İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Fildişi Sahilli oyuncu Bamba ile sakatlığı büyük ölçüde geçen Özer Hurmacı da takımla çalışmada yer aldı. Savunmada Mustafa Yumlu ve Bosingwa'nın yokluğunda Bamba'nın yer alabileceği öğrenildi. Çift kale maçta hazır olduğu izlemini veren Bamba'nın dünya kupası öncesi forma giyip maç eksikliğini gidermek istediği bildirildi.

Antrenman öncesi anaokulu öğrencileri futbolcular ve teknik heyet ile fotoğraf çektirdi. Antrenmanın bir bölümünü başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.

-"Kazanmalıyız"

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, ligde aldıkları sonuçların anlam kazanması için önlerindeki 3 maçı da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Bursaspor ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu vurgulayan Mandıralı, "Zor bir maç olacak ama kazanmalıyız. Oyuncularımızın mücadelesiyle azmiyle buralara geldik. Kalan 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Mandıralı, son haftalarda istediklerini yapma noktasında önemli mesafe aldıklarını ifade ederek, "Bu güzel oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Deplasmanlardan da iyi sonuçlar alıyoruz. Avrupa kupalarına katılma adına bu maç gerçekten çok önemli. Ligde diğer takımların da Avrupa yarışı içinde olması bize güç veriyor, diri tutuyor" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler