'Neymar PSG'den ayrılarak yeniden Camp Nou'ya dönmek istiyor'

Adı uzun bir süredir Real Madrid'le anılan Paris Saint Germain'in yıldızı Neymar hakkında Katalan basının gündemini sarsacak bir iddia ortaya attı.

Yayınlanma: 10.03.2018 - 15:33
Abone Ol google-news

Paris Saint Germain'in geçtiğimiz yaz 222 milyon euroluk rekor bir bedelle Barcelona'dan kadrosuna kattığı Neymar hakkında flaş bir gerçek ortaya çıktı.

Takımının Olympique Marsilya ile oynadığı lig maçında geçirdiği sakatlığın ardından uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Neymar'ın adı uzun bir süredir Real Madrid'le anılsa da Katalan medyasından aksi yönde bir iddia geldi.

Fanatik'in aktardığına göre El Mundo Deportivo gazetesi, Brezilyalı süperstarın Barcelona yönetimine PSG'den ayrılarak yeniden Camp Nou'ya dönmek istediğini ilettiğini iddia etti.

Haberde Fransa Ligue 1'in kalitesini tahmin ettiğinden daha düşük bulan yıldız futbolcunun eski kulübüne geri dönmek için nabız yokladığı kaydedildi.

ERNESTO VALVERDE İSTEMİYOR

Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde ise düzenlediği son basın toplantısında Neymar'ın olası bir geri dönüşü üzerine çok kesin bir yanıt verdi.

Valverde, "Açıkçası bu haberlerin nereden geldiğini bilmiyorum ancak bu tam bir fantezi. Spekülasyonlar üzerine konuşmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler