Rıdvan Dilmen: Alex Türkiye futboulunu mahvetti

Süper Toto Süper Ligin 4. haftasında Fenerbahçe Kasımpaşa'ya konuk oldu, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen ise Hollandalı futbolcu Van Persie'yi eleştirirken Alex için "Türkiye futbolunu bitirdi" yorumunda bulundu.

Yayınlanma: 20.09.2016 - 11:13
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı mağlup ettiği maçın ardından NTVSPOR'da değerlendirmelerde bulundu.

İlk yarıyı değerlendiren Dilmen, 'Fenerbahçe baskı altındaydı. Tabii ki ilk yarı 3-0 beklenen skor değildi. Fenerbahçe'nin maça fazla konsantre olmasında, maç cepte diye bakmaması etkili oldu. Fenerbahçe'nin şu krizden atlaması için sert bir deplasman yerine Kasımpaşa ile oynaması şans... Maç 20 dakikada 2-0 oldu. Ortalamaları 5'i geçmeyen iki orta saha oyuncusunun iki gol atması, Fenerbahçe için bu maçın en güzel tarafı. Bu forvet oyunculara olan desteği gösteriyor' dedi.


"TARAFTAR TAKIMIN RUH HALİNDEN MEMNUN DEĞİLDİ" 

Taraftarın istediği ruhtan da bahseden Rıdvan Dilmen, 'Volkan'ın Ozan'ı gidip tebrik etmesini isyitordu taraftar. Taraftarın Fenerbahçe'nin maç kaybından falan rahatsızlığı yok, ruh halinden memnun değildi' şeklinde konuştu. Rıdvan Dilmen skor 2-0'ken kızının ardığını belirterek, '2-0'ken kızım aradı, 'Baba biz mi iyiyiz, Kasımpaşa mı iyi' dedi. Hem sen iyi, hem de rakip kötü olunca böyle oluyor Ömer Üründül abinin kulakları çınlasın, ciddi olarak bloklar arasında problem var' dedi.

"VOLKAN'IN  HER İDMAN SONRASI ÇALIŞMASI GEREK"

Fenerbahçe'nin bu haftayı iyi değerlendirdiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, 'Bu tip haftalarda toporlanma süreci için bu tip galibiyetlere ihtiyacınız vardır. Fenerbahçe bugün iyiye yakın futbol oynayarak, 5-1 gibi farklı, moral verici bir skor aldı. Fenerbahçe'nin ilk iki golü Kasımpaşa savunmada olduğu zamanda atıldı. Diğer 3 gol kontra atakla. Volkan Şen'in her antrenman sonrası mutlaka çalışması gerek. Volkan Şen'in bu yeteneğine göre gol sayısı çok az. Fenerhbaçe için bu karşılaşma skor maçıydı. 5-1 olunca baya skor maçı oldu' şeklinde konuştu.

Dilmen, Paşa'nın sol beki hakkında ise 'Kasımpaşa'daki Vasil Bozhikov vasat bir oyuncu' dedi.

"TAKIMIN ELEKTRİĞİNİ BOZUYOR"

Rıdvan Dilmen Hollandalı futbolcu için, 'Van Persie'nin oyuna başlarken memnuniyetsizliği takımın elektriğini bozuyor. Fenerbahçe'nin oyuncusu, kıymetini bilecek' dedi. Lens'in oyundan alınmasıyla ilgili olarak, 'Advocaat Volkan'ı çıkarıyordu, Volkan iyiyim dedi. Lens nasıl olsa benim adamım diyerek Lens'i aldı, ihale Lens'e kaldı' şeklinde konuştu.

 

"ALEV TÜRKİYE FUTBOLUNU MAHVETTİ"

Fenerbahçe'de Advocaat'ın da transfer döneminde 10 numara futbolcu istemesine dair Dilmen Alex'i örnek vererek şu açıklamalarda bulundu:

'Alex, Türkiye futbolunu mahvetti biliyor musun? Attı 100 tane gol, 100 tane de attırdı, herkeste bir 10 numara arayışı..."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler