Rıdvan Dilmen G.Saray'ı uyardı: "Bu kadarı yetmez..."

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Bursaspor maçını analiz etti.

Yayınlanma: 04.12.2015 - 22:41
Abone Ol google-news

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, golsüz eşitlikle noktalanan ilk devre sonrası şu ifadeleri kullandı;

"Galatasaray havlu atmış görünüyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kredisi bulunurken, Galatasaray'ın hiç yok. Galatasaray şu an 15 puan geride bir takım gibi. Hamza Hamzaoğlu'dan sonra takımda hiçbir şey değişmemiş, hatta geriye gidiş var."

'Oyuncularda özgüven problemi var'

"Taraftar ümitsiz, üstelik Mustafa Denizli ilk kez iç saha maçına çıkıyor, tribünler boş. Galatasaray ileri geliyor ama dönüyor. Fakat Bursaspor gelince yerleşebiliyor. Galatasaray'ın coşkusunda problem var, özgüven sorunu var. Maçı Galatasaray kazanır veya kazanmaz bilemem. Galatasaray, Atletico Madrid maçında çok kötüydü, Kasımpaşa maçında kötüydü. Bu maçta da kötü devam ediyor."

'Öyle bir şey yapacaksın ki...'

"Denizli'nin kariyerine bakınca farklı şeyleri seven hoca olduğunu görüyoruz. Ancak hiçbir şey yapmadı. Denizli farkını şimdiden görmemiz lazımdı. Klasik olanın dışına çıkmalı, öyle bi şey yapacaksın ki şok olacak oyuncu. Risk alması gerek."

'Bu futbol, Beşiktaş maçına yetmez'

Dilmen, Cim Bom'un 3-0'lık galibiyetiyle tamamlanan mücadele sonrasında yayınlanan programda ise şöyle konuştu;

"Gol atmada sıkıntı yaşamıyorlardı. Önce gol yememesi lazımdı. Son yıllarda gördüğüm en vasat Bursa vardı. İlk yarı 3, 2. yarı 2 pozisyon yakaladı. Denizli çok iyi analiz etmeli. Galatasaray çözülmeye müsait durumda. Beşiktaş'a kaybetmemesi gerekiyor. Semih ve Chedjou özellikle 2. yarıda kuvvetliydi. Podolski, tam Podolski golü attı. O pozisyondan kim olduğunu görmesen Podolski atmış dersin. Teknik adam değişikliği taraftarı heyecanlandırmamış. Sabri ile taraftar arasındaki durum nedir bilmiyorum. Maçın adamı ise Podolski'ydi. Oyun içinde hiç gözükmedi ama 3 golde de onun katkısı var. Galatasaray istediği morali aldı ama bu futbol, Beşiktaş maçına yetmez."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler