Rıdvan Dilmen: Kesinlikle 3 büyüklerden birinde oynayacak

Adı siyah Beşiktaş ile anılan Mensah’ı yorumlayan Dilmen, ‘kesin 3 büyüklerden birine gidecek’ ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 07.07.2020 - 15:49
Rıdvan Dilmen: Kesinlikle 3 büyüklerden birinde oynayacak
Abone Ol google-news

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Süper Lig’in 30’uncu haftasında oynanan Kayserispor Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Adı siyah beyazlılar ile anılan Mensah’ı yorumlayan Dilmen, ‘kesin 3 büyüklerden birine gidecek’ ifadelerini kullandı. Dilmen’in açıklamaları şöyle:

”N’Sakala için taraftarlar 10 tane maç başına orta yapacak birini beklemesin. Kontraları engeller. Beşiktaş’ın klasında bir sol bek değil ama mevcut şartlar için işe yarar, kontrayı keser.”

Alanyasporlu Welinton’u da değerlendiren Dilmen, “Welinton uzun boylu ama atletik değil. Eğer Beşiktaş’a gelirse çok şeyi değiştirmez” şeklinde konuştu.

‘BEŞİKTAŞ’TA ÇOK ETKİLİ OLUR’

Beşiktaş’ın Mensah ile girdiği transfer sürecini de değerlendiren Dilmen, “Hasan Hüseyin’in golünde pası kim verdi, Enver Cenk. Eee nerede Beşiktaş savunması? Beşiktaş’ın rakiplerinde orta sahalar zaten iyi oynuyor.Mensah sıkı takımlara karşı nasıl oynar bilmiyorum ama bu gibi maçlarda çok etkili olur. Mensah kesin 3 büyüklerden birine gidecek. Eğer Beşiktaş’a gelirse çok etkili olur” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler