Rıdvan Dilmen'dan Galatasaray'a Arsenal uyarısı

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 26.09.2014 - 23:03
Abone Ol google-news

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, G.Saray-Sivasspor maçının ardından Cesare Prandelli'ye eleştirilerde bulundu. Dilmen ayrıca Galatasaray'ın futbolunu değerlendirirksen Arsenal maçı öncesi kritik bir uyarı yaptı.

İşte Dilmen'in sözleri:

Sezona kötü başlamışsın, evinde maç kazanamışsın, deplasmanda Balıkesirspor'a yenilmişsin, Şampiyonlar Ligi'nde son dakikada 1 puanı kurtarmışsın, başkanın 'Devam etmeyeceğim' demiş. O yüzden camianın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı.

İkinci yarı skor avantajı Galatasaray'daydı ama ilk yarıdan daha fazla pozisyon verdi rakibine. Riskli futbol kalenizde tehlike yaratır. Beklerken beklersiniz, nadiren şut pozisyonu verirsiniz. Bayram değil seyran değil bir kere oynamamış Hamit'in bu maçta oynaması özellikle skor 2-1'ken oyuna alınmazdı.

 Başkanın görevi bırakacağım demesi saha içinde oyuncuyu etkilemez. Oyuncu zaten kendi derdinde. Sporcu için hayat devam eder. Mancini gitti. Prandelli gider başkası gelir ama oyuncunun performansını etkilemez.

Ünal Aysal başarılı mı? Başarılı ama neden bu kadar kongre yapılıyor. Bayram değil seyran değil bir kongre yaptı ama şimdi tekrar yapıyor. O zaman Ünal Bey'de de hata var o. Galatasaray Kulübü'nün stratejilerini yorumlamam haddime değil. Dışarıdan gördüğüm kadarıyla başarılı bir başkan. Özür dileyerek söylüyorum problem var ama kendisiyle ilgili bir problem var. Çevresini beğenmiyor.

Bu maç camia için, Ünal Aysal için, Prandelli için, Selçuk için, Burak için, taraftar için yani herkes için çok önemliydi ama geleceğe yönelik ışık vermedi. Arsenal karşısında böyle oynarsa maç Galatasaray yarı alanında geçer. Gördüğümüz tablo, Galatasaray'ın geleceği için karanlık. Sen 3'lü de oynasan 4'lü de oynasan senin orta sahada oynayacak olan adamın Melo'dur. Herkesin açığını Melo kapatıyor ve hazırlık paslarını en iyi o yapıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler