Süper Lig'de komedi gibi istifa... Bu kez 48 saatte bıraktı

Mersin İdman Yurdu'nda görevi kabul eden Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Bu yükün altından kalkamayacağım için görevi bırakıyorum" dedi.

Yayınlanma: 14.01.2016 - 10:52
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda iki gün önce göreve başlayan teknik direktör Nurullah Sağlam, bavulunu toplayıp görevinden ayrıldı. Gelişmeden haberi olduktan sonra yönetimi acil olağanüstü toplantıya çağıran Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, "Tesislerden ayrılmış, kendisine ulaşamıyorum" dedi.

Sezona, Mesut Bakkal ile başlayan, daha sonra ise Bülent Korkmaz ve Hakan Kutlu'nun sorunlar yaşayarak kulüpten ayrılmalarıyla devam eden Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktör sorunu, önceki gün Nurullah Sağlam'ın göreve getirilmesiyle çözülmüştü.

Başkan Çalışkan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile yapılan ve 2-1 kaybedilen maçtan sonra Nurullah hoca ile kısa bir durum değerlendirmesi yaptıklarını belirterek, "Bana 'Bu takımda kondisyon yok. Doğru düzgün antrenman yapılmamış. Kimin elinden tutsam dökülüyor' dedi. Ben de, 'Haklısın, ben de yeni geldim. Kondisyondan anlamam, ben bu oyuncuların parasını ödemekle mükellefim' dedim. Görevi bırakacağı ile ilgili bir şey söylemedi. Ancak, sosyal medyada istifa ettiğini öğrendim. Apar, topar tesislere geldim. Valizini toplayıp çıkmış, telefonuna ulaşamıyoruz" diye konuştu.

BU YÜKÜN ALTINA GİRMEK İSTEMİYORUM

Sosyal paylaşım sitesi Twitter açıklama yapan Sağlam şunları:

"Mevcut şartlarla başarabileceğime inanmadığım için göreve başlamama kararı aldım. Başta başkan olmak üzere tüm camiadan özür diliyorum. Yönetim kurulu ve Mersin İdmanyurdu takımına ve camiasına yürekten başarılar diliyorum."

TRANSER TAHTASI KAPALI

Ligde başarısız bir sezon geçiren Mersin İdmanyurdu'nda bir süre teknik direktör olarak görev yaptıktan sonra gönderilen Giray Bulak'ın 2013'te 250 bin TL olan asıl alacağının faizlerle 1 milyon 259 TL'ye ulaştı. Ayrıca eski futbolculardan Joseph Boum'un, 2013'te 138 bin euro olan alacağı ise, 725 bin Euro'ya çıktı. Bulak ve Boum'un alacaklarının ödenmesi için başlattıkları kanuni takibat kulübü 'lisansa engel borç' konumuna getirdi. Ayrıca, SGK'na 332 bin cari borç ve 1 milyon 680 bine liraya ulaşan vergi borcu da 'Lisansa engel borçlar' arasında yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler