Wenger: 'Podolski Beşiktaş karşısında sahada olacak'

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal'de Arsene Wenger ve Alex Oxlade-Chamberlain bir basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 26.08.2014 - 15:21
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal'de Arsene Wenger ve Alex Oxlade-Chamberlain bir basın toplantısı düzenleyerek medyanın sorularını yanıtladı.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan Alex Oxlade-Chamberlain şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum, çok önemli bir karşılaşma olacak. İlk maçta sahada pas yapmakta zorlandık, buna saha zemini de izin vermedi. Beşiktaş karşısında hata yapma lüksümüz yok, mücadele edip kazanmalıyız. Beşiktaş karşısında en önemli konulardan biri gol yemememiz. Yarın gol yemezsek işimizi kolaylaştıracak"

"Everton maçında iyi oynadık, Beşiktaş maçında da fena oynamadık ancak bizim takımımız bundan daha iyisini yapacak durumda. Temel konu fiziksel olarak çok iyi mücadele etmek aslında. Neler yapmamız gerektiğini biliyoruz ve bunları en iyi şekilde Beşiktaş karşısında yapacağız."

"Wenger bana nerede görev verirse orada oynayacağım, tabii ki kanatlara yakın oynarsam daha etkili olurum ama orta sahada oynamam gerekirse orada da en iyi şekilde oynarım"

"Sanogo çok iyi bir futbolcu ve o da benim gibi kendisini geliştirmeye devam ediyor. Emirates Kupası'nda bir maçta 4 gol attı, bu durum çok önemli. Çok iyi çalışıyor ve hem saha içi hem de saha dışında çok iyi bir arkadaşımız."

WENGER: 'PODOLSKİ BEŞİKTAŞ KARŞISINDA SAHADA OLACAK'

Arsenal çalıştırıcısı Arsene Wenger ise Beşiktaş maçı ile ilgili iddialı konuştu

"Biz kendimize inanıyoruz ve gruplara kalacağımıza inanıyorum. Alex'in orta sahasının ortasında oynayabileceğini düşünüyorum ama bu konuya fazla önem vermemek gerekir. Dünya çapında oyuncular her yerde oynar. Beckham, sağ kanatta oynuyordu, daha sonra orta sahanın ortasına döndü. Beşiktaş karşısında turu geçmek için hücum oynamamız gerekiyor, kendimizden eminiz. Ne kadar büyük bir oyuncu olursa olsun maçın kaderini değiştiremez, eksiklerimiz önemli ama turu alacağımıza inanıyorum"

"Son derece deneyimli oyuncularımız var, yüksek baskı altında oynanan maçlarda da böyle oyunculara ihtiyacınız var. İyi bir performans yapacağımızdan eminim, mental olarak çok iyi hazırlandık. Beşiktaş bize karşı çok iyi oynadı ama bu kez biz de onlara karşı evimizde ne kadar iyi oynayabileceğimizi göstereceğiz. Arteta'nın sakatlığı devam ediyor, kısa süre içerisinde sahalara dönebileceğini düşünüyorum. Walcott ve Gibbs de Beşiktaş karşısında oynayamayacak."

"Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı çok istiyorum ancak adım adım gitmek durumundayız. Önce Beşiktaş'ı elemeliyiz."

"Lukas Podolski, Beşiktaş karşısında takımda olacak ve kendisini de şu anda bırakmayı düşünmüyoruz"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler