Yerli mi yoksa yabancı teknik direktör mü?

Şenol Güneş’in milli takımın başına geçecek olması nedeniyle boşalacak teknik direktörlük koltuğuna oturmak üzere adaylar birer birer ortaya çıkıyor.

Yayınlanma: 13.03.2019 - 07:00
Yerli mi yoksa yabancı teknik direktör mü?
Abone Ol google-news

Şenol Güneş’in milli takımın başına geçecek olması nedeniyle boşalacak teknik direktörlük koltuğuna oturmak üzere adaylar birer birer ortaya çıkıyor. Aldığım duyumlar doğrultusunda Türk çalıştırıcılar arasında birinci aday Şifo lakaplı Mehmet Özdilek. İkinci aday şu an Şenol Güneş’in yardımcılığınıyapan İspanyol Guti. Üçüncü isim Sergen Yalçın. Dördüncü aday Rıza Çalımbay. Yabancı hocalardan Bayern Münih’i çalıştıran Hırvat teknik direktör Niko Kovac ve şu anda boşta olan Slaven Bilic başı çekiyorlar. Bilic, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Beşiktaş’ı çalıştırmıştı. Süreç uzun. Maratonun tamamlamasına 9 hafta var. Saymış olduğum bu teknik direktörün yanı sıra birçok isim daha gelebilir. Top Fikret Orman’da olacak. Orman ince eleyip sık dokumak zorunda. Keşke Beşiktaş Başkanı, Şenol Güneş’e “Kal hocam” deseydi. Şenol Hoca’nın yeri kolay kolay dolmaz.
Tolga: Konuşmam
Tolga Zengin, sezonun ikinci yarısı öncesinde yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. Çalışmalarına bireysel olarak devam eden Zengin, son olarak takımın eski kaleci antrenörü Jose Sambade’yle anlaşıp İspanyol çalıştırıcıyı İstanbul’a getirmişti. Sambade’yle olan fotoğrafını geçen hafta Instagram hesabından paylaşan 35 yaşındaki file bekçisinin milli takım eşofmanı giymesi de dikkat çekmişti. Güneş’in Tolga’yı A Milli Takım kadrosuna dahil edebileceği iddiası konuşuluyor. Tecrübeli file bekçisi neden kadro dışı kaldığına dair bir açıklama yapıp yapmayacağıyla ilgili sorulara, “Şu anda konuşmuyorum. Her söylenene cevap vermemem gerek. Biz her şeyi konuşamayız” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler