Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,87
Euro 50,22
Sterlin 57,22
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.946,17
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler AKP İzmir İl Başkanlığı
AKP'li meclis üyesinin küfürlü saldırısına suç duyurusu AKP'li meclis üyesinin küfürlü saldırısına suç duyurusu İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AKP’li Meclis Üyesi Erdal Seyitler’in CHP Grup Sözcüsü ve Meclis Üyesi Yağmur Özkan’a yönelik küfürlü saldırısını mahkemeye taşıdı. Özkan, İzmir Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulundu.
İzmir’de 210 kişi hakkında gözaltı kararı İzmir’de 210 kişi hakkında gözaltı kararı İzmir’de AKP İl Başkanlığı’na yürümek isteyen öğrencilere sert müdahale edilirken, 176 kişi gözaltına alındı.
Cemaati AKP mitingine götürmeyi reddetmişti Cemaati AKP mitingine götürmeyi reddetmişti İzmir Buca’da cami cemaatini AKP mitingine götürmediği için Diyanet İşleri Başkanlığı’nca görev yeri değiştirilerek “kademe ilerlemesinin durdurulması”yla cezalandırılan imam Yusuf Kılıç’a, durumunu anlattığı video nedeniyle bu kez de kınama cezası verildiği ortaya çıktı. İmam Kılıç’ın karara itirazı reddedildi.
Cemil Tugay'dan siyasi parti ziyaretleri: Cemil Tugay'dan siyasi parti ziyaretleri: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, siyasi parti ziyaretlerine AKP İzmir İl Başkanlığı ile başladı. Ziyaretlerinde şehre hizmet için uzlaşıya dikkat çeken Başkan Tugay, “İzmir ve Türkiye’nin sorunlarını beraber çözmek için çalıştığımız bir dönem olacak. İzmir daha güzel günler görecek” dedi. AKP İl Başkanı Bilal Saygılı ise İzmir’e fayda sağlayacak her konuda iş birliğine hazır olduklarını söyledi. İYİ Parti İl Başkanı Ülkü Doğan, " Biz her zaman sizin yanınızdayız" diye konuştu.
Polis sokağı kapattı! Polis sokağı kapattı! CHP İzmir İl Örgütü, AKP’nin seçim sürecinde kara propaganda yaptığını ve Erdoğan'ın mitinglerde yayınladıkları videoların “montaj” olduğu itiraf etmesini protesto etmek için AKP’nin Bayraklı’daki il başkanlığının önüne siyah çelenk bırakmak istedi. Emniyet güçleri barikat ile sokağı tamamen kapatırken milletvekilleri dahi bölgeye alınmadı. Uzun süren konuşmaklar sonunda binanın ön cephesinde bulunan duvara çelenk bırakıldı.
AKP İzmir İl Başkanı Sürekli istifa etti AKP İzmir İl Başkanı Sürekli istifa etti AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde milletvekilliği aday adaylığını açıklayarak görevinden istifa etti.
AKP İzmir İl Örgütü arıtma tesisini bastı: Zorbalık! AKP İzmir İl Örgütü arıtma tesisini bastı: Zorbalık! AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve yönetim kurulu üyeleri, Çiğli Arıtma Tesisi önünde açıklama yaptıktan sonra zorla tesisin içerisine girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerinin için vermemesi üzerine zorla içeri giren ve görevlilere hakaret eden AKP’liler ile itiş kakış yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer yaptığı açıklamada olayı “Zorbalık" olarak yorumladı ve yargıya gideceklerini duyurdu.
'İzmir, Erdoğan ve şürekasına geçit vermez' 'İzmir, Erdoğan ve şürekasına geçit vermez' CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AKP İzmir İl Başkanlığı ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tarafından İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla paylaşılan görsele tepki gösterdi. Sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı görseli eleştiren Yücel, "Mustafa Kemal Atatürk’süz ve Tayyip Erdoğan görseliyle 9 Eylül'ü kutlamak, tam da size yakışır. 9 Eylül, Atatürk’süz olmaz. İzmir, Tayyip Erdoğan ve şürekasına geçit vermez" dedi.

En Çok Okunanlar

Teğmen cezanın iptali için başvurdu: Mahkeme kararını verdi
Teğmen cezanın iptali için başvurdu: Mahkeme kararını verdi Ankara 4. İdare Mahkemesi, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde, mevzuattan kaldırılan andın okunmasına katılan teğmen M.T. hakkında, "emre itaatsizlik"ten verilen disiplin cezasını hukuka uygun buldu. Mahkeme, andın okunmaması yönündeki emrin önceden ve açık biçimde tebliğ edildiğini, buna rağmen eylemin planlı şekilde gerçekleştirildiğini kaydetti.
Gazeteci Levent Gültekin gözaltına alındı!
Gazeteci Levent Gültekin gözaltına alındı! Gazeteci Levent Gültekin, YouTube kanalında yaptığı programdaki ifadeleri nedeniyle “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” iddiasıyla gözaltına alındı. Gültekin emniyetteki ifadesinde, “Hangi yanıltıcı bilgiyi yaydığıma dair somut bir tespit yok. Video baştan sona tamamen siyasi yorum, güncel olayların yorumu. Adını vererek herhangi bir kimseye hakaret ettiğim bir cümle dahi yok” dedi.
O Bakan görevden alınacak, yerine getirilecek isim belli!
O Bakan görevden alınacak, yerine getirilecek isim belli! Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, Meltem TV’ye konuk olduğu canlı yayında kulis bilgilerini aktardı. Buna göre, Bakanların ‘rahat’ olmadığı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın görevden alınacağı konuşuluyor.
‘İletişim Başkanlığı’nda çalışıyordu’ iddiası
‘İletişim Başkanlığı’nda çalışıyordu’ iddiası Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan isimlerden olan Mümine Sena Yıldız’ın iki ay öncesine kadar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda çalıştığı iddia edildi.
Hakkında yakalama kararı çıkarılan Şeyma Subaşı’dan açıklama
Hakkında yakalama kararı çıkarılan Şeyma Subaşı’dan açıklama Uyuşturucu soruşturması kapsamında Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şeyma Subaşı yurtdışından yaptığı açıklamada kısa sürede Türkiye'ye döneceğini ifade etti.
Resmi Gazete'de yayımlandı: 1 Ocak'ta ücretsiz olacak!
Resmi Gazete'de yayımlandı: 1 Ocak'ta ücretsiz olacak! Başkentray, Marmaray, IZBAN, Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı, 1 Ocak Pazartesi günü ücretsiz hizmet verecek.
Samsunspor'un muhtemel rakipleri belli oldu!
Samsunspor'un muhtemel rakipleri belli oldu! Samsunspor, UEFA Konferans Ligi'nin 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı Mainz 05'e 2-0 mağlup oldu. Ligi 12. sırada tamamlayan Karadeniz ekibinin play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.
CHP’li Yavuzyılmaz o usulsüzlüğün verilerini paylaştı
CHP’li Yavuzyılmaz o usulsüzlüğün verilerini paylaştı CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, AKP’nin Irak-Türkiye ham petrol boru hattından usulsüz petrol taşıdığına yönelik araştırma sonuçlarını paylaştı. Yavuzyılmaz “Aradaki fark, buharlaştırılan tutar! 1 Milyar Dolar kayıp! Bunun adı organize soygundur!” dedi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye