Kahvaltıların yeni gözdesi: Patatesli bazlama tarifi
Pofuduk dokusu ve kolay yapımıyla patatesli bazlama, güne lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenler için ideal bir tarif.
Yumuşacık hamuruyla kahvaltı sofralarına çok yakışan lezzet: Patatesli kaşarlı bazlama tarifi
Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğünde keyifle tüketebileceğiniz bu yumuşacık patatesli kaşarlı bazlama tarifiyle sofralarınıza enfes bir lezzet katın. Peki, yumuşacık hamuruyla mest eden bu tarif nasıl yapılır? İşte, enfes patatesli kaşarlı bazlama tarifi...
Yumuşacık ve pofuduk lezzet: Tavada bazlama tarifi
Fırın kullanmadan, sadece tavada hazırlayabileceğiniz bu yumuşacık bazlama tarifiyle kahvaltı sofralarınıza sıcacık bir lezzet katın. Pofuduk dokusu ve mis gibi kokusuyla evde ekmek keyfini doyasıya yaşayın.
Çerkez mutfağından kahvaltı sofralarınıza çok yakışacak enfes lezzet: Patatesli velibah tarifi
Bu tarif, kahvaltı sofralarından çay saatlerine kadar her anın yıldızı olmaya adaydır. Peki, Çerkez mutfağından kahvaltı sofralarınıza çok yakışacak bu enfes lezzet nasıl yapılır? İşte, leziz patatesli velibah tarifi...
Mini bazlama tarifi... Pazar kahvaltıları için pratik lezzet!
Yumuşacık dokusu ve pratik yapımıyla kahvaltılarınıza lezzet katacak mini bazlama tarifi...
Enfes bazlama tarifi...
Türkiye'nin her yerinde severek tüketilen bazlama ekmeği, Türk mutfağının en çok yapılan ekmek türleri arasında yerini koruyor. Peki, Bazlama nasıl yapılır, malzemeleri neler?
Pazar kahvaltısına çok yakışacak: Pratik bazlama tarifi...
Pazar sabahına nefis bir kahvaltı ile başlamak, keyifli bir hafta sonu ritüelidir. İşte size, sofranıza renk katacak, pratikliği ile öne çıkan bir tarif: Pratik Bazlama! Sadece birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu lezzetli tarif, sevdiklerinizle geçirdiğiniz kahvaltılara ayrı bir keyif katacak.
Anadolu’dan Kültürel Miras 10 ekmek çeşidi…
İnsanoğlunun bilinen en eski, en temel gıda maddelerinden buğday, zahmetli bir yolculuğun ardından tarladan sofraya ekmek olarak geliyor. Kimi zaman pişirme tarzına, kimi zaman şekline, kimi zaman da yöresine özgü isimler alan ekmekler Anadolu mutfak kültürünün vazgeçilmez parçaları. Peki bu ekmeklerden yufka ve lavaşın UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miras listesine alındığını biliyor muydunuz? İşte Anadolu’dan Kültürel Miras 10 ekmek çeşidi…