Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
7°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,80
Euro 51,65
Sterlin 58,94
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.184,50
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler john f. kennedy
Gizliliğin tiksindirici gücü ve "doğrulama" yanılsaması Gizliliğin tiksindirici gücü ve "doğrulama" yanılsaması Epstein belgeleri uykularınızı mı kaçırıyor? Haklısınız ama tüm bu gerçeklik bunca zamandır orada, bakmadığınız yerde duruyordu.
JFK’nin torunu Tatiana Schlossberg kansere yakalandı JFK’nin torunu Tatiana Schlossberg kansere yakalandı JFK’nin torunu ve gazeteci Tatiana Schlossberg, nadir görülen bir lösemi türü nedeniyle terminal kanser teşhisi aldığını açıklayarak bir yıl ömrü kaldığını söyledi.
Trump’tan JFK suikastı yorumu: Oswald yalnız olmayabilir Trump’tan JFK suikastı yorumu: Oswald yalnız olmayabilir ABD Başkanı Donald Trump, 1963'te John F. Kennedy suikastının faili olarak yakalanan ve gözaltındayken öldürülen Lee Harvey Oswald'a cinayeti işlerken "yardım edilmiş" olabileceğini söyledi.
'Derin devlet' iddiaları gerçek mi? 'Derin devlet' iddiaları gerçek mi? ABD Başkanı Donald Trump tarafından kamuoyunun erişimine açılan eski ABD Başkanı John F. Kennedy'e yönelik suikastın gizli belgeleri, eylemin bir CIA organizasyonu olduğu ya da CIA'nın suikaste göz yumduğuna ilişkin kanıtlar içeriyor olabilir.
Onlarca yıllık sır perdesi aralanıyor: Kennedy suikastı belgeleri açıklandı Onlarca yıllık sır perdesi aralanıyor: Kennedy suikastı belgeleri açıklandı ABD'de eski Başkan John F. Kennedy suikastıyla ilgili yaklaşık 80 bin sayfadan oluşan belge açıklandı.
Kennedy suikastının tanık ajanı hayatını kaybetti... Kennedy suikastının tanık ajanı hayatını kaybetti... ABD Başkanı John F. Kennedy suikastı sırasında müdahalede bulunan Gizli Servis ajanı Clint Hill, 93 yaşında hayatını kaybetti.
'14 yıl boyunca eroin bağımlısıydı...' '14 yıl boyunca eroin bağımlısıydı...' Yeni ABD Başkanı Donald Trump, kabinesini oluşturmaya devam ederken, Sağlık Bakanlığı'na yaptığı atama ile tepkileri üzerine çekti.
New York'ta 4,8 büyüklüğünde deprem New York'ta 4,8 büyüklüğünde deprem ABD'nin New York kentinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
60 yıllık sır: Kennedy suikastının perde arkası 60 yıllık sır: Kennedy suikastının perde arkası Finlandiya, eski ABD Başkanı John F. Kennedy suikastının tetikçisi Lee Harvey Oswald ile ilgili gizli belgeleri 60 yıl sonra yayımladı.
'Etnik köken seçti!' 'Etnik köken seçti!' Demokratik Parti'den ABD Başkanlığı için aday adayı olan, suikasta kurban giden eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin torunu, Robert F. Kennedy’nin özel bir yemekte sarf ettiği sözler yoğun tepkiye neden oldu. Demokrat siyasetçi, "Covid-19’dan en çok etkilenenler beyazlar ve siyahlar olurken en dirençliler Aşkenaz Yahudileri ve Çinlilerdi" dedi.
İşte, Biden’ın en büyük rakibi: İşte, Biden’ın en büyük rakibi: 2024 ABD Başkanlık Seçimlerinde 82 yaşına basacak olan Başkan Joe Biden yeniden adaylığını açıklarken partisinde dişli rakiplerin olmaması dikkat çekiyor. Şu ana kadar adaylık açıklayanlar içinde eski başkan John F. Kennedy’nin yeğeni Robert F. Kennedy, jr. öne çıkıyor.
'Eşimden yeşil ışık aldım...' 'Eşimden yeşil ışık aldım...' ABD'nin 35. Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni Robert Kennedy Jr., 2024 seçimlerinde başkanlığa adaylığını koymayı düşündüğünü duyurdu.
Kennedy suikastinin belgeleri yayımlandı Kennedy suikastinin belgeleri yayımlandı ABD yönetimi, Kennedy suikastına ilişkin binlerce yeni belge yayımladı.
Robert F. Kennedy suikastından yaralı kurtulan Paul Schrade, 97 yaşında öldü Robert F. Kennedy suikastından yaralı kurtulan Paul Schrade, 97 yaşında öldü John F. Kennedy'nin kardeşi Robert F. Kennedy'e düzenlenen suikast saldırısından yaralı kurtulan Paul Schrade, 97 yaşında yaşamını yitirdi.

En Çok Okunanlar

Erdoğan'a seslendi: 'Karar verdin mi vermedin mi?'
Erdoğan'a seslendi: 'Karar verdin mi vermedin mi?' CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kocaeli'de düzenlenen 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginde sanatçı Tarkan'a seslenerek "Kartepe’ye bir destek de Tarkan atar inşallah" diye çağrıda bulundu. Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a köprü ve otoyolların özelleştirilmesine ilişkin, "Bu milletin altın yumurtlayan tavuğunu yabancılara satmaya karar verdin mi vermedin mi?" diye sordu.
Yardım etmek istedi, 6 yerinden bıçaklandı
Yardım etmek istedi, 6 yerinden bıçaklandı Bağcılar'da 18 yaş altı bir grubun darbettiği çocuğu kurtarmak isteyen 27 yaşındaki genç, çıkan arbedede 6 yerinden bıçaklandı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan saldırının ardından aile tehdit mesajları aldıklarını söyledi.
Bakan Bayraktar'ın sözleri akıllara geldi!
Bakan Bayraktar'ın sözleri akıllara geldi! Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, dün İstanbul Beyoğlu'nda Kayacık ailesinin iftar sofrasına misafir oldu. Evin sobalı olması dikkat çekerken, bu durum, bütçe görüşmeleri sırasında herkesin doğalgaz kullandığını söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın sözlerini boşa düşürdü.
Barajlardan sevindiren haber: 45 günde bir yıllık yağış düştü!
Barajlardan sevindiren haber: 45 günde bir yıllık yağış düştü! İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) Hidrojeoloji Uzmanı Prof. Dr. Celalettin Şimşek, son yağışlarla yer altı sularında artış olduğunu belirterek, "Torbalı'daki ovada en son geçen hafta yaptığımız ölçümde yer altı suyunda yaklaşık 120 santimetre yükselme tespit ettik. Bu iyi bir rakam. Daha bugünlerde böyle bir yükselme olduğuna göre muhtemelen haziran, mayıs sonu gibi bu 3 metreyi bulacak gibi görünüyor" dedi.
'AKP'nin yeni servet transferi modeli' diyerek duyurdu!
'AKP'nin yeni servet transferi modeli' diyerek duyurdu! CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, "AKP'nin yeni servet transferi modeli" başlığı ile yaptığı açıklamada, Avrasya Tüneli'nde araç geçiş sayısı tutmasına rağmen hazinenin görevli şirkete ödeme yaptıklarını tespit ettiklerini açıkladı.
Arjantin’in bugünü Türkiye’nin yarını mı olacak?
Arjantin’in bugünü Türkiye’nin yarını mı olacak? Arjantin'de Milei hükümetinin işgücü reformuna karşı sendikalar genel grev başlatırken, sokaklarda polisle eylemciler arasında sert çatışmalar yaşandı. Ekonomik daralma, işten çıkarmalar ve düşen alım gücü nedeniyle yükselen tepkiler, Türkiye ile Arjantin arasındaki ekonomik benzerlikleri ve "Arjantinleşme" riskini bir kez daha gündeme taşıdı.
Berlinale’de tarihi gece, çifte zafer!
Berlinale’de tarihi gece, çifte zafer! 76. Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı İlker Çatak’ın “Sarı Zarflar” filmine verilirken, Emin Alper “Kurtuluş” ile Jüri Büyük Ödülü’nü kazandı. Türk sineması festivalin en büyük iki ödülüyle törene damga vurdu.
'Engel olmak aklımın ucundan geçmez'
'Engel olmak aklımın ucundan geçmez' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cumhurbaşkanı adayını maddelerle tarif etti, "Mansur Yavaş bu adaysa ona engel olmak aklımın ucundan geçmez" dedi. Özel ayrıca Abdullah Gül iddialarını, "Dezenformatif bir faaliyet" sözleri ile yalanladı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye