Kayseri mutfağının incisi: Yağlama tarifi
Kayseri mutfağının incisi yağlama, ince açılmış hamurların kıymalı harçla kat kat buluşmasıyla ortaya çıkan eşsiz bir lezzet. Peki, Kayseri mutfağının incisi olan bu yemek nasıl yapılır? İşte, yağlama tarifi...
Geleneksel çıtır lezzet: MasterChef yağ mantısı tarifi
Klasik Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti Yağ Mantısı, ince hamuru ve bol kıymalı iç harcıyla sofralarınıza çıtır bir tat katıyor. Peki, geleneksel çıtır lezzet olan bu yemeği nasıl nasıl yapılır? İşte, MasterChef yağ mantısı tarifi...
Kayseri mutfağının gözdesi: Yağlama tarifi
Kayseri mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan yağlama, incecik hamurların arasına serilen bol baharatlı kıymalı harcıyla damakları şenlendiriyor. Kat kat hazırlanan bu geleneksel yemek, sarımsaklı yoğurtla birleşince adeta lezzet şölenine dönüşüyor.
Kayseri mutfağının çok sevilen lezzetiyle sofralarınızı süsleyin: Şebit tarifi
Şebit bir diğer adıyla Kayseri yağlaması, incecik hamuru ve lezzetli kıymalı harcıyla sofralarınızı şenlendirecek harika bir yemektir. Peki, Kayseri mutfağından sofralarınızı süsleyecek bu yemek nasıl yapılır? İşte, tam ölçüsüyle enfes şebit tarifi...