Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
5°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.410,64
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Kemalist Aydınlanma Derneği
Kemalist Aydınlanma Derneği’nden 29 Ekim mesajı Kemalist Aydınlanma Derneği’nden 29 Ekim mesajı Kemalist Aydınlanma Derneği (KAD) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımlanan mesajda, antiemperyalist mücadelenin zaferle sonuçlandığının altı çizilerek, "102 yıl önce bugün, kimsesizlerin kimsesi yaratıldı. Kemalist Devrim kadrolarına selam olsun, Cumhuriyet ilelebet payidar olsun" denildi.
Kemalist Aydınlanma Derneği'nden Diyanet'in cuma hutbesine tepki Kemalist Aydınlanma Derneği'nden Diyanet'in cuma hutbesine tepki Kemalist Aydınlanma Derneği Sözcüsü Buket Müftüoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kadınların miras hakkını hedef alan cuma hutbesine tepki gösterdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Müftüoğlu, "Cumhuriyet, laiklik ve demokrasiye inançla bağlı yurttaşlar, kadını ikinci sınıf hatta parya olarak gören gericilere teslim olmayacaklardır" dedi.
Kemalist Aydınlanma Derneği'nden 'Lozan' mesajı Kemalist Aydınlanma Derneği'nden 'Lozan' mesajı Kemalist Aydınlanma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Buket Müftüoğlu, “24 Temmuz 1923’te imzalanan Lozan Barış Antlaşması'nın, Türk milletinin emperyalizme karşı kazandığı büyük bir zaferin hukuki belgesi olduğunu” belirtti.
Kemalist Aydınlanma Derneği’nden 'Lozan' tepkisi Kemalist Aydınlanma Derneği’nden 'Lozan' tepkisi Kemalist Aydınlanma Derneği Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Buket Müftüoğlu, terör örgütü PKK’nın fesih kararını açıkladığı bildiride yer alan "Lozan Antlaşması" referansının yarattığı tartışmalara ilişkin derneğin açıklamasını aktardı. Açıklamada, "Lozan’ı tartışmaya açmak vatana ihanettir. Bu ihaneti Türk ulusu affetmez" denildi.
Kemalist Aydınlanma Derneği’nden '3 Mart Devrim Yasaları' açıklaması: Türk aydınlanmasının 101. yılı kutlu olsun Kemalist Aydınlanma Derneği’nden '3 Mart Devrim Yasaları' açıklaması: Türk aydınlanmasının 101. yılı kutlu olsun Kemalist Aydınlanma Derneği Başkan Yardımcısı Nur Serter, 3 Mart Devrim Yasaları'nın 101'inci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Hilafetin ve dine dayalı hukuk kurumlarının tarihe karıştığı, çocuklarımızın laik ve bilimsel eğitimle kucaklaştığı büyük devrimin ve Türk aydınlanmasının 101. yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz minnet ve saygıyla anıyoruz" ifadelerini kullandı.
Kemalist ve çevre İzmir’de konuşuldu Kemalist ve çevre İzmir’de konuşuldu Kemalist Aydınlanma Derneği, Çevre ve Demokrasi başlıklı pazel düzenledi. Dernek Başkanı Kemal Anadol, Kemalizmin anlamı ve çevre konusundaki çağdaş yaklaşımları vurguladı.
Kemalist Aydınlanma Derneği yola çıktı: 'Anayasamızın gerçek sahibi Türk milletidir' Kemalist Aydınlanma Derneği yola çıktı: 'Anayasamızın gerçek sahibi Türk milletidir' Kemalist Aydınlanma Derneği, Türkiye'deki ilk etkinliğini Gelibolu’da düzenlediği “Yeni Anayasa” paneli ile gerçekleştirdi. Panelde konuşan Kemalist Aydınlanma Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nur Serter, AKP'nin anayasa dayatmasına ilişkin "Kimlerin yeni anayasa istediğini çok iyi biliyoruz. Türkiye için yeni bir anayasa isteyen ve kendi saltanat süresini sonsuz kılmak isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta geliyor" dedi.

En Çok Okunanlar

Özgür Özel'den dikkat çeken 'Akın Gürlek' mesaj!
Özgür Özel'den dikkat çeken 'Akın Gürlek' mesaj! CHP’nin 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerinin yeni durağı Beşiktaş oldu. Miting alanına mesaj gönderen İmamoğlu "Yolumuz ne kadar uzun ve çetrefilli olursa olsun, kazanan biz olacağız. Kazanan 86 milyon olacak. Adaletsizlik, liyakatsizlik, merhametsizlik son bulacak ve her şey çok güzel olacak" dedi.
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod Meteoroloji, yoğun kar ve fırtına uyarısı yaptı. 9 il için sarı kodlu alarm verilirken, doğu bölgelerinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.
Eski futbolcuya havalimanında gözaltı!
Eski futbolcuya havalimanında gözaltı! Son dakika haberi... Eski futbolcu Ümit Karan'ın, uyuşturucu soruşturması kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanında gözaltına alındığı öğrenildi.
‘Sahne benim evim’
‘Sahne benim evim’ Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nun sanat danışmanı ve Bakırköy Belediye Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Savaş, Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın yeni sanat dönemini, açılan sahneleri ve gelecek projelerini Cumhuriyet’e anlattı.
Zonguldak'ta feci olay... Yediği elma canından etti!
Zonguldak'ta feci olay... Yediği elma canından etti! Zonguldak’ta evinde nefes borusuna elma parçası kaçan 45 yaşındaki güvenlik görevlisi Nazmiye Esen hayatını kaybetti.
Rezan Epözdemir hakkında tahliye kararı
Rezan Epözdemir hakkında tahliye kararı “Rüşvete aracılık etme” suçlamasıyla tutuklanan avukat Rezan Epözdemir hakkında tahliye kararı verildi.
O kahve zinciri CHP’nin mitingine kahve gönderdi
O kahve zinciri CHP’nin mitingine kahve gönderdi Bir süre CHP’nin boykot listesinde yer alan kahve zinciri Espressolab, partinin Beşiktaş’ta yaptığı mitinge yüzlerce kahve gönderdi.
MEB ismini hızla sildi:
MEB ismini hızla sildi: İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 81 şüpheli arasında Tuzla İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Çangır’ın da bulunduğu ortaya çıktı. İktidara yakınlığıyla bilinen Eğitim Bir-Sen’de uzun süre yöneticilik yapan Çangır’ın gözaltına alınmasının ardından, Millî Eğitim Bakanlığı ismini kurumsal internet sitesinden apar topar kaldırdı. Savcılıkta ifadesi alınan Çangır'ın adli kontrol uygulanması şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye