Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler T.C. kimlik numarası
AÖL 1.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçları nasıl öğrenilecek? AÖL 1.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçları nasıl öğrenilecek? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. dönem sınavları 21-22 Aralık tarihleri arasında üç oturumda uygulandı. Peki, AÖL 1.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçları nasıl öğrenilecek?
MİT ve Interpol şartı geliyor! MİT ve Interpol şartı geliyor! Türk vatandaşlığı almak için yeni dönem başladı. Emniyet ve MİT’in onay vermediği, Interpol’ün de ‘temiz’ demediği yabancılara vatandaşlık verilmeyecek.
Kaymakamlık sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Kaymakamlık sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı sonuçları için yurttaşların bekleyişi devam ediyor. ÖSYM açıklamasına göre sınav sonuçları yıl sonuna kadar ilan edilecek. Peki, Kaymakamlık sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
AÖL sınva sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçlarına nereden bakılıyor? AÖL sınva sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçlarına nereden bakılıyor? Açık Öğretim Lisesi sınavları 1. Dönem sınavları 23-24 Aralık tarihlerine gerçekleşti. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı yurttaşların araştırma konusu oldu. Peki, AÖL sınva sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçlarına nereden bakılıyor?
KPSS ön lisans başvurusu için son gün mü? KPSS ön lisans başvuru tarihi ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? KPSS ön lisans başvurusu için son gün mü? KPSS ön lisans başvuru tarihi ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) , Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) sınav duyurularına göre KPSS ön lisans başvurularının ne zaman sona erdiği merak konusu oldu. İşte, KPSS ön lisans başvuru tarihi ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?KPSS ön lisans başvurusu için son gün mü?
Senetli alışverişler için E-Devlet şifresi kararı Senetli alışverişler için E-Devlet şifresi kararı Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), alışveriş merkezi tarafından senetli alışverişler için ilgili kişilerden e-Devlet şifresi, internet sayfasında üyelik oluşturulması için ise T.C. kimlik numarası temin edilmesinin kişisel verilerin hukuka aykırı işlenmesi suçunu oluşturduğuna hükmetti.
T.C. kimlik numarasıyla vergi sorgulama tarih oluyor T.C. kimlik numarasıyla vergi sorgulama tarih oluyor Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), belediyelerin emlak vergisi ödeme, hızlı ödeme ve borç sorgulama hizmetlerinde yalnızca T.C. kimlik numarası ile işlem yapmasını yasaya aykırı buldu. Kurul; belediyelerin vergi sorgulamalarında üyelik ve şifre ya da çift faktörlü doğrulama kullanılarak gerekli teknik ve idari tedbirleri almaları gerektiği, tedbir almayan belediyeler için şikayet halinde cezai yaptırım uygulanacağını duyurdu.

En Çok Okunanlar

Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındı
Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındı Yasa dışı bahis ve kara para aklama soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda iktidara yakınlığı ile bilinen Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındı. Bakan Akın Gürlek, 21 ilde 200 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendiğini, yaklaşık 100 milyar lira ve 2 milyar dolarlık suç gelirinin finansal sistem içinde aklandığının tespit edildiğini açıkladı.
4 isme tahliye… CHP’li başkanların tutukluluğuna devam kararı
4 isme tahliye… CHP’li başkanların tutukluluğuna devam kararı Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davası kapsamında, 11'i tutuklu 200 kişinin yargılandığı davanın 12'inci duruşması görülüyor. Ara karar açıklanan dava kapsamında, 4 sanık hakkında tahliye kararı verirken CHP’li belediye başkanları Rıza Akpolat, Oya Tekin ve Utku Caner Çaykara’nın da aralarında bulunduğu 7 kişinin tutukluluğunun devamına hükmedildi.
Özel, AKP'li siyasetçiden gelen mesajı paylaştı
Özel, AKP'li siyasetçiden gelen mesajı paylaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'li bir siyasetçiden kendisine gelen mesajı paylaşarak, "AKP’li siyasetçi, ‘Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’nin bu olanlarla ilgisi yok. Akın Gürlek ve etrafındaki grubun yaptığı bir şey. Bu kadarını hiç kimse doğru bulmuyor’ diye yazdı bana” dedi. Özel, "Ben bana yazıp günah çıkartan AKP’liye, ‘Yanlış genel başkana yazıyorsunuz, kendi genel başkanınıza yazın’ dedim" ifadesini kullandı.
Ehliyet yenilemede yeni dönem yolda
Ehliyet yenilemede yeni dönem yolda Sürücü belgelerinde trafik güvenliği odaklı yeni bir döneme girilirken, ileri yaş grubundaki yurttaşlar için ehliyet yenileme ve sağlık kontrolü süreleri sıkılaştırıldı. Ticari araç kullanımında yaş sınırının yeniden düzenlendiği uygulama kapsamında, mesleki yeterlilik belgeleri de yol güvenliğinin temel şartı haline getiriliyor.
Belediye Başkanı Ataç'tan 'görevimin başındayım' mesajı
Belediye Başkanı Ataç'tan 'görevimin başındayım' mesajı Son dakika haberi... CHP'li Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik sabah saatlerinde 'yolsuzluk' iddiasıyla operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 20’ye yakın gözaltı olduğu öğrenildi. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise 60 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu ve şüphelilerin malvarlığına el konulduğu belirtildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Görevimin başındayım" dedi.
Maya’nın masal dinleyemediği babası
Maya’nın masal dinleyemediği babası Hepimiz aynı şehirde yaşarız.
CHP'den Whatsapp yazışmaları için karşı hamle
CHP'den Whatsapp yazışmaları için karşı hamle CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, etkin pişmanlık başvurusunda bulunan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın ek ifadesine ilişkin iddialarla ilgili, "Sayın Özgür Özel ile Özkan Yalım arasında yapılan tüm WhatsApp yazışmalarının geri çağrılması ve dosyaya kazandırılması talep edilmiştir" dedi.
6 öğrenci tutuklandı!
6 öğrenci tutuklandı! ODTÜ’de geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen İlkay Akkaya konserinde, "bayrağa saldırı" iddialarıyla servis edilen provokasyon girişiminin ardından gözaltına alınan öğrencilerden 6’sı tutuklandı. 7 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye