Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
2°C Rain and snow İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.377,06
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Ali Açar/Cumhuriyet
Turizmin kalbine IŞİD bombası: 1'i terörist 11 ölü... Canlı bombanın ismi de belli oldu Turizmin kalbine IŞİD bombası: 1'i terörist 11 ölü... Canlı bombanın ismi de belli oldu İstanbul Sultanahmet'te bu sabah canlı bomba saldırısı meydana geldi. Saldırıda biri canlı bomba 11 yabancı uyruklu insan hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın Nabil Fadlı adlı 1988 Suudi Arabistan doğumlu IŞİD mensubu terörist olduğu açıklandı. Hayatını kaybeden 10 kişinin kimlikleri Adli Tıp Kurumu'nda belirlendi.
Savaşta esir vermişiz gibi hisse kapıldık Savaşta esir vermişiz gibi hisse kapıldık Babasının cenazesine katılması ‘cemevi ibadethane değil’ denerek engellenen Doğan Divrikli’nin kardeşi Derya Divrikli Gül yaşadıklarını, “Düşmanın bizi esirimizle tehdit ettiğini hissettim” diye özetliyor.
Altın itiraflar Altın itiraflar 1.5 ay önce Gümrük Müfettişi Mehmet Eryılmaz’a ifade veren ve “Türkiye-Dubai-İran hattındaki para trafiğini” anlatan Rıza Sarraf’ın eski kuryesi Adem Karahan Cumhuriyet’e konuştu.
Altınları nasıl götürdük Altınları nasıl götürdük Gümrük ve Ticaret Başmüfettişi Mehmet Eryılmaz’ın 17-25 Aralık soruşturmalarının kilit ismi Rıza Sarraf’ın peşini bırakmadığı ortaya çıktı. Geçen yıl Sarraf’ın Zencani ile ilişkilerini saptayan başmüfettiş, Sarraf’ın kuryesi Adem Karahan’ın anlatımlarıyla para ve altın trafiğini de ortaya çıkardı.
Cihatçı okulu mu? Cihatçı okulu mu? Fatih’te bir ortaokul Suriyeli öğrenciler için dinci derneğe tahsis edildi
Seçim hilelerine dikkat Seçim hilelerine dikkat Milletvekilliği seçimi için bugün 56.6 milyon seçmen sandığa gidecek. Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları seçim hilelerine karşı sandığa ve oylara sahip çıkma çağrısı yaptı. Çok sayıda bağımsız gözlemcinin yanı sıra her yurttaş oyuna ve sandığa sahip çıkma hakkına sahip.
İstanbul 3. Bölge... AKP’nin kaderini HDP belirleyecek İstanbul 3. Bölge... AKP’nin kaderini HDP belirleyecek İktidar partisinin yıpranmış olması ve HDP’nin barajı aşıp aşmayacağı seçimlerin kaderini belirleyeceğe benziyor. Basın gibi halk da barajı konuşuyor.
Trafolara kedi sokmayacağız Trafolara kedi sokmayacağız Karayalçın, İstanbul’da kurulacak olan 27 bin sandık için üçer isim belirlediklerini belirterek ‘Her okulda avukat olacak. Islak imzalı örnekler kendi sistemimize anında girilecek’ dedi.
Cesur işçiler birleşin Cesur işçiler birleşin Gezici Araştırma Şirketi’nin 1 Mayıs için yaptığı ankete göre işçiler işten atılma korkusu nedeniyle sendikaya üye olmuyor.
Kaderleri baraja bağlı Kaderleri baraja bağlı İstanbullu 10 milyon seçmen 88 milletvekili seçecek. HDP barajı aşarsa, İstanbul’da AKP adayları Mehmet Metiner, Mahmut Övür ve Markar Esayan’ın seçilme şansları zora giriyor.
İstanbul'da son durum: AKP düşüyor HDP barajı aşıyor İstanbul'da son durum: AKP düşüyor HDP barajı aşıyor AKP’nin oyu İstanbul genelinde yüzde 39.7’ye geriledi.
Sandık iradesine saldırı Sandık iradesine saldırı İstanbul Üniversitesi’nde Prof. Mahmut Ak’ın atanmasına büyük tepki! Öğrenciler, “Üniversitelerin siyasi iktidarın arka bahçesi haline getirilmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi.
Rüşvet teklif edilen hakim tutanak tutup davadan çekildi Rüşvet teklif edilen hakim tutanak tutup davadan çekildi Şişli’de değerli bir arazi Muzuri ailesi ile Adalı Holding’i karşı karşıya getirdi. Arazi mahkemelik olurken aile satışa ilişkin tedbir kararı aldırdı.
İstanbul’da 409 CHP’li yarışacak İstanbul’da 409 CHP’li yarışacak 45 kentte 4 gün sonra önseçim için sandığa gidiliyor.
Demirtaş: Teksin, tek kalacaksın Demirtaş: Teksin, tek kalacaksın HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Bakmayın birilerinin her şeye karşı çıktığına, birilerinin ‘tek adam benim’ dediğine. Evet sen teksin ve tek kalmaya devam edeceksin” diyerek tepki gösterdi.
‘Yolsuzluk var’ diyen artıyor ‘Yolsuzluk var’ diyen artıyor TESEV’in araştırması Türkiye’de yolsuzluk konusunda hassasiyetin arttığını ortaya koydu. Araştırmaya göre Türkiye’nin en önemli sorunu yüzde 59 ile işsizlik. İkinci sırada ise yüzde 44 ile yolsuzluk yer alıyor. Araştırmaya katılanların yüzde 82’si Türkiye’de yolsuzluk yapıldığına inanıyor. 17-25 Aralık soruşturması sonrasında yapılan araştırmalarda bu oran daha düşük çıkmıştı.
Fatih’te zabıta terörü (25.01.2015) Fatih’te zabıta terörü (25.01.2015) Nevzat Sarıçiçek adlı esnaf, Laleli’de işlettiği kafeteryanın kapısının önüne meyve sepetleri koyduğu için tartıştığı Fatih Belediyesi’nde görevli zabıtalar tarafından feci şekilde dövüldü. İki müşteriye de gaz sıkan zabıtalardan şikâyetçi olan Sarıçiçek, “Başımıza bir şey gelirse sorumlusu belediyedir” dedi.
CHP'lilere Gezi'de müdahele CHP'lilere Gezi'de müdahele CHP İstanbul Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Daha iyisini inşa etmek için: #DünyayıİşgalEt” isimli konferans öncesi Taksim’deki Gezi Parkı merdivenlerinde basın açıklaması yapmak isteyen ve aralarında yabancı konukların da olduğu gruba polis biber gazıyla müdahale etti.
Sınıf değil hücre Sınıf değil hücre Muhabirimiz Ali Açar, İstanbul Fatih’teki okulları ani bir kararla Büyükçekmece’ye taşınan işitme engelli çocukların yaşadığı sıkıntılara tanıklık etti.
'Kamu vicdanıyla olayı kapatacaklar' 'Kamu vicdanıyla olayı kapatacaklar' Uğur Kurt’un ailesi ve avukatları "Savcılık iddianamede ‘taksirle adam öldürme’ diyerek bir kamu vicdanı yaratmaya çalışıyor. İnsan vicdanının kabul edebileceği bir şey değil. Olayın üstünü kapatmak istiyorlar" diyerek iddianameye tepki gösterdi.
'Uğur Kurt cinayetini kapatmak istiyorlar' 'Uğur Kurt cinayetini kapatmak istiyorlar' Okmeydanı Cemevi’nde Uğur Kurt’un polis kurşunuyla vurulmasına ilişkin hazırlanan iddianameye avukatlar ve ailesi tepki gösterdi.
Aslan yaşamını yitirdi! Eylemlerdeki ölü sayısı 47'e çıktı Aslan yaşamını yitirdi! Eylemlerdeki ölü sayısı 47'e çıktı Serdar Aslan Sultanbeyi'de Kobani için yapılan gösterilerde başından vurulmuştu.
İstanbul'da korkutan gelişme: Alevi evleri işaretlendi İstanbul'da korkutan gelişme: Alevi evleri işaretlendi Sarıgazi’de Alevilerin yaşadığı 9 apartmana “Alevilere, Kürtlere ölüm. Tekbir IŞİD” yazıldı. Aleviler, olayın IŞİD’i masum gösteren açıklamaların ardından yaşanmasına dikkat çekti.
Aleviler iki haftadır yollarda: Taciz de var, destek de Aleviler iki haftadır yollarda: Taciz de var, destek de Aleviler tüm zorluklara karşın Ankara'ta yürümeye devam ediyor.
Özgür kalınca satranç istediler Özgür kalınca satranç istediler Bir okulda, Kuran dersini seçmeyen iki öğrenciye baskı yapıldığı ortaya çıkınca aynı sınıftaki 42 öğrenci yeniden ders seçti. 8 öğrenci Kuran dersini tercih ederken öğrenciler, “Neden önce bu dersi seçtiniz” sorusunu “Ailelerimiz istedi” diye yanıtladı. Öğrenciler zekâ oyunları ve satranç derslerini seçti.
Alevi öğrenciye Kuranıkerim dersi baskısı: ‘Hıristiyan mı bunlar?’ Alevi öğrenciye Kuranıkerim dersi baskısı: ‘Hıristiyan mı bunlar?’ Kuranıkerim dersine girmeyen Alevi öğrenciye baskı: ‘Hıristiyan mı bunlar?’
'Gazi'ye yine operasyon 'Gazi'ye yine operasyon 15 kişi gözaltına alındı, polisin gaz bombası kullanımı yine tepki çekti.
Polis asansör nöbetinde Polis asansör nöbetinde Torunlar inşaatının önünde iki TOMA ve çevik kuvvet beklerken asansör bölümünde de polis nöbet tutuyor. Kendilerine alacaklarının sonra ödeneceğine dair boş kâğıt imzalatılmaya çalışıldığını söyleyen işçiler ise tepkili.
İşçiler sokakta İşçiler sokakta Halkalı’da 3 bin inşaat emekçisi 10 işçinin ölümünü ve kötü çalışma koşullarını protesto etti.

En Çok Okunanlar

İstanbul için 'Pazartesi sabahı' alarmı
İstanbul için 'Pazartesi sabahı' alarmı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 18 Ocak Pazar tarihli son raporunda İstanbulluları yeni haftanın ilk saatleri için uyardı. Şehirde kar yağışı beklentisi yerini karla karışık yağmura bırakırken, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte "buzlanma" tehlikesi baş gösterdi.
Bahçeli'den 8 maddelik 'Suriye' planı
Bahçeli'den 8 maddelik 'Suriye' planı Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli, "Suriye’de Kürtler başka SDG başkadır. SDG terör örgütüdür ve Suriye Kürtlerini temsil etmemektedir" dedi. MHP lideri, 8 maddelik "Suriye" planını da paylaştı.
Esra Erol'un 'şeriat' çıkışı, radikal İslamcıları rahatsız etti
Esra Erol'un 'şeriat' çıkışı, radikal İslamcıları rahatsız etti Sunduğu programda bir konuğun 'Şeriatın kestiği parmak acımaz' sözlerine 'Şeriat burada yok, Orta Doğu'da var' yanıtını veren Esra Erol, kısa sürede AKP'li ve HÜDA PAR'lı isimlerin hedefi oldu.
Lokanta çalışanlarıyla müşteriler arasında tekmeli tokatlı kavga!
Lokanta çalışanlarıyla müşteriler arasında tekmeli tokatlı kavga! Şanlıurfa’da lokanta çalışanlarıyla müşteriler arasında çıkan tekmeli tokatlı kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Rıdvan Dilmen, Jhon Duran müjdesini verdi!
Rıdvan Dilmen, Jhon Duran müjdesini verdi! Rıdvan Dilmen, Jhon Duran'ın cezasıyla ilgili Fenerbahçe yönetiminin yaptığı başvurudan olumlu sonuç aldığını belirtti. Bu kararın ardından Duran, perşembe akşamı oynanacak Aston Villa maçında sahada olacak.
Operasyon yapılacak dediler, para istediler!
Operasyon yapılacak dediler, para istediler! 19 Mart sivil darbesinin mağdurlarının yer aldığı Aile Dayanışma Ağı'ndan (ADA) yapılan yazılı açıklamaya göre, mağdurların özel iletişim numaralarına ailelere ilişkin operasyon yapılacağı iddiasının yer aldığı mesajlar atıldı. Operasyondan kurtarma karşılığı ailelerden para istendi.
Öcalan'dan Suriye açıklaması
Öcalan'dan Suriye açıklaması Son dakika haberi... DEM Parti İmralı Heyeti, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile dün yaptıkları görüşmenin ana gündeminin Suriye’de yaşanan gelişmeler olduğunu bildirerek, "Sayın Öcalan Suriye’deki tüm sorunların ancak diyalog, müzakere ve ortak akılla çözülebileceğini ve çözülmesi gerektiğini ısrarla vurguladı” açıklamasını yaptı.
Fenerbahçe'den 40 milyonluk golcü hamlesi!
Fenerbahçe'den 40 milyonluk golcü hamlesi! Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Premier Lig ekibi Crystal Palace'daki krizi fırsata çevirip Jean-Philippe Mateta'yı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye