Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.743,10
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler enda şengüler kemahlı
Lorenzo Serafini ile yeni tasarım dünyasını konuştuk Lorenzo Serafini ile yeni tasarım dünyasını konuştuk Moda dünyasında bazı isimler vardır; sezondan sezona değişen akımların ötesine geçer, kendi estetik hafızasını büyüterek devam eder. Alberta Ferretti tam da bu isimlerden biri. Onun tasarımları yalnızca kumaşın hareketiyle değil, taşıdığı duygu ve hikâyeyle hatırlanır. Markanın kurucusu Alberta Ferretti’nin “Moda sadece kıyafet değil, bir hikâye anlatma biçimidir” sözü ise bugün hâlâ markanın kalbinde yer alıyor.
Zamansızlık ve 'onarım' Zamansızlık ve 'onarım' 1837’den bu yana usta-çırak geleneğini sürdüren dünyaca ünlü moda markasının İstanbul’daki sergisinde ustalar, deri onarımının inceliklerini anlattı. “Gerçek lüks, onarılarak yeniden hayata dönen nesnelerdir” diyen zanaatkârlar, tamirin bir kültür olduğuna dikkat çekti.
Tamer Yılmaz ile Türkiye’de moda fotoğrafçılığının 35 yılı: TAMERA Tamer Yılmaz ile Türkiye’de moda fotoğrafçılığının 35 yılı: TAMERA 35 yıllık arşivi “TAMERA” sergisiyle ilk kez gün yüzüne çıkan usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz, Cumhuriyet’e konuştu. Yılmaz, analogdan dijitale uzanan yolculuğunu ve moda fotoğrafçılığının Türkiye’deki gelişimini anlatarak “Her kare, zamana tanıklık eden bir hikâyedir” dedi.
Dolabınızda olması gereken anahtar parçalar Dolabınızda olması gereken anahtar parçalar Varsity ceketlerden pileli eteklere, rugby pololardan blazerlara, 2025 sonbaharında kolej stilinin öne çıkan parçaları sokak modasına yön veriyor. Oversize kesimler, ekose desenler ve loafer–Oxford kombinleriyle preppy ruhu yeniden canlanıyor.
Kolej ruhu sokaklarda: 2025 sonbaharında preppy dönüşü Kolej ruhu sokaklarda: 2025 sonbaharında preppy dönüşü Ivy League’den popüler kültür ikonlarına uzanan kolej modası, bu sonbaharda kampüslerden şehir sokaklarına taşınıyor. Varsity ceketlerden pileli eteklere, loafer ayakkabılardan blazerlara kadar klasik parçalar modern dokunuşlarla birleşerek genç, enerjik ve nostaljik bir stil yaratıyor.
Moda Sözlüğü Moda Sözlüğü Moda dünyasında sıkça kullanılan ve bu yazımda da karşınıza çıkan bazı moda terimlerinin anlamlarını, stil ve tasarımın dilini daha yakından keşfetmeniz için Moda Sözlüğü bölümünde sizlerle paylaşıyorum

En Çok Okunanlar

İl olmaya aday ilçeler belli oldu!
İl olmaya aday ilçeler belli oldu! Türkiye’de uzun süredir tartışılan “il olacak ilçeler” konusu, yeni yapılan bir çalışmayla yeniden şekillendi. İşte il olmaya en uygun ilçeler...
O görüntülere sert tepki: 'Dört başı mamur AK Parti organizasyonu'
O görüntülere sert tepki: 'Dört başı mamur AK Parti organizasyonu' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Özel, Cizre'de KDP lideri Mesud Barzani’nin katıldığı bir programda 'Peşmerge'nin üniformalı ve silahlı görüntülerinin yansımasına ilişkin "Hepimizi de niye salak yerine koyuyorsunuz. Vali, kaymakam, Cumhurbaşkanı başdanışmanı, belediye başkanları AK Parti’nin orada, herkes orada. Gözünün önünde oluyor. Emniyet müdürü orada. Bir kişi demiyor ne oluyor buna. Ta sosyal medyaya düşüp de ‘Ya ne oluyor?’ dendikten sonra, Devlet Bey tepki gösterince ‘Vallahi biz bilmiyorduk.’ Bunlar da soruşturma açıyor. Dört başı mamur AK Parti organizasyonu" ifadelerini kullandı.
Uğur Dündar, Sözcü'den ayrıldığını duyurdu: Yeni adresi belli oldu!
Uğur Dündar, Sözcü'den ayrıldığını duyurdu: Yeni adresi belli oldu! Gazeteci Uğur Dündar, 13 yıldır yazdığı Sözcü Gazetesi ve programlar hazırladığı Sözcü TV’den ayrıldığını açıkladı. Yazarımız Müjdat Gezen'in köşesinde yazdığı bilgilere göre Dündar Halk TV ile anlaştı.
Başsavcı Akın Gürlek hakkında suç duyurusu
Başsavcı Akın Gürlek hakkında suç duyurusu İBB iddianamesi hakkında, iktidara yakın kimliği ile bilinen Yeni Şafak gazetesine röportaj veren İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek hakkında "görevi kötüye kullanmak" iddiasıyla YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu tarafından suç duyurusunda bulunuldu.
Adalet Komisyonu’nda CHP’den eleştiri
Adalet Komisyonu’nda CHP’den eleştiri TBMM Adalet Komisyonu'nda, kamuoyunda "11. Yargı Paketi" olarak nitelendirilen Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri sürüyor. CHP'li üyeler, "kamu görevlisine görevi nedeniyle hakarete" ilişkin suçun ön ödeme kapsamına alınmamasının sebebinin, partinin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki "ahmak davası" nedeniyle olduğunu dile getirdiler.
Kararname çıkmadan 3 gün önce şikâyet ettiği ortaya çıktı
Kararname çıkmadan 3 gün önce şikâyet ettiği ortaya çıktı İBB Başkanı İmamoğlu'nun diploma davalarından birine bakan hakim Ali Doğan, HSK'nın son kararnamesi ile Kahramanmaraş'a atanmıştı. Doğan'ın bu kararname çıkmadan hemen önce kendisini hedef alan haberlere ilişkin suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
İBB soruşturmasında 19 kişi tahliye edildi!
İBB soruşturmasında 19 kişi tahliye edildi! İBB soruşturmasında iddianamede yer almayan tutuklu 21 kişiden 19'u hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye kararı verilen isimler arasında, Murat Ongun’un bacanağı İbrahim Can Yaman da yer alıyor. Tutukluluklarının devamına karar verilen isimler ise, Ekrem İmamoğlu’nun şoförleri Recep Cebeci ve Zekai Kırat.
'Parça parça, eksik ve öznel yorumlarla aktarılması...'
'Parça parça, eksik ve öznel yorumlarla aktarılması...' DEM Parti’den ‘süreç’ komisyonunda terör örgütü lideri Öcalan ile görüşmenin tutanak özetinin okunmasına ilişkin bir tepki geldi. Yazılı yapılan açıklamada “Öcalan’ın komisyon heyetiyle yaptığı görüşmenin içeriğinin parça parça, eksik ve öznel yorumlarla aktarılması; her şeyden önce Öcalan’ın bu süreçteki tarihsel rolünü daraltma ve tartışmaya açma riskini barındırmaktadır” dendi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye