Albayrak'tan Hamzaoğlu'nun istifa edeceğine dair iddialara yanıt

Derbi sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılacağı yönünde çıkan iddialara, Abdurrahim Albayrak son noktayı koydu.

Yayınlanma: 09.03.2015 - 15:52
Abone Ol google-news

Galatasaray’da Fenerbahçe yenilgisinin krize dönüşmesini önlemek için başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak acil devreye girdi.

Maçtan hemen sonra soyunma odasına giren tecrübeli yönetici başta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olmak üzere tüm futbolculara destek vererek morallerini bozmamalarını istedi.
Albayrak soyunma odasında yaptığı konuşmada “Kafanızı yere eğmeyin, oynadığınız futboldan memnunum ama olmadı. Hala lideriz ve tüm ipler bizim elimizde. Bu derbi geride kaldı. Yeni bir galibiyet serisi ile yola devam etmeliyiz” ifadesini kullandı.

Abdürrahim Albayrak’ın bu tutumu soyunma odasında memnuniyetle karşılanırken, Sarı -Kırmızılı futbolcular. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın soyunma odasında kenetlenip şampiyonluk için birbirlerine söz verdiler.

HAMZAOĞLU İLE DEVAM

Galatasaray’da başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, başarının sürekli olması için istikrarın önemine dikkati çekerek, Galatasaray’da ilk işin teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesinin uzatılması olduğunu vurguladı.
Mayıs ayında yapılacak seçim öncesinde başkan adayları ile görüşeceğini ve Hamzaoğlu’nun göreve devam etmesi için öneride bulunacağını belirten Abdürrahim Albayrak şunları söyledi: “Bizim görev süremiz kısa ama Galatasaray’da uzun vadeli başarı için plan ve projeler hazırlıyoruz. Önümüzdeki yılın transfer çalışmaları için de hazırlık yaptık. Bütün bu hazırlıklarımızı gelecek yönetime devredeceğiz. Bizim amacımız sadece Galatasaray, gelecek yönetim isterse bizim çalışmalarımızdan da faydalanabilir.”

PODOLSKİ’Yİ GETİREBİLİRDİM

Sarı kırmızılı ekipte futbolun tek patronu olan Abdürrahim Albayrak bütün sorunları Ali Dürüst ile omuz omuza vererek çözmeye çalıştıklarını vurgulayarak, bu sezon devre arasında tek transfer yapmadan takımın geriden gelip liderliği ele geçirdiğine dikkati çekerek, devre arasındaki transfer çalışmaları için de ilginç bir itirafta bulundu. “Devre arasında Podolski ile kesin olarak anlaştık ama kadrodaki yabancı fazlalığını eksiltemeyince vazgeçmek zorunda kaldık. Transfer yapmamak belki de hayırlı oldu. Stoper de almayı düşünüyorduk, ama fazladan bakın Koray Günter’i kazandık. Böylece Galatasaray’ın parasını da harcamamış olduk. Devre arasında gönderdiğimiz 4 oyuncudan kulübe 5 milyon dolar tasarruf etmiş olduk. Gelecekte transferde artık büyük hatalar yapılmayacak. Süratle borçları eritmemiz ve Galatasaray’ın yarınlarını daha da yükseltmemiz gerek.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler