Anadolu Efes, Özel Olimpiyatlar Türkiye iş birliği
EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team için gerçekleştirdiği projeler ile son iki yılda EuroLeague tarafından 40 takım arasından One Team Ödülleri’ne aday gösterilen Anadolu Efes, 2018-2019 sezonundaki One Team projesi için Özel Olimpiyatlar Türkiye ile iş birliği yapıyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü, 2018 - 2019 sezonundaki One Team projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bugüne kadar gençlere yönelik çalışmalara imza atan Anadolu Efes, Özel Olimpiyatlar Türkiye bünyesinde bulunan 16 özel sporcuya iletişim kurma, sosyalleşme, takım çalışması, paylaşma ve spor yapma alışkanlığı kazanma gibi konularda eğitimler veriyor.
Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Sertaç Şanlı, ilk çalışmada eğitmenlik yaptı
Sekiz hafta sürecek çalışma boyunca özel sporcular, EuroLeague One Team programının bir parçası olmanın mutluluğunu da yaşayacaklar. Bu önemli projenin eğitmenliklerini ise Anadolu Efes Spor Kulübü One Team antrenörlerinin yanı sıra Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin uzman antrenörleri yapıyor. Anadolu Efes’in EuroLeague One Team çalışmasının ilk hafta sürprizi ise başarılı oyuncu Sertaç Şanlı oldu. Projenin elçiliğini de üstlenen Sertaç Şanlı, ilk çalışmada özel sporcular ile bir araya gelirken, bu projenin bir parçası olmanın herkes için çok büyük bir şans ve onur olduğunu da özel sporculara aktardı. Ayrıca EuroLeague One Team projesine katılan özel sporcular, Anadolu Efes’in bir Turkish Airlines EuroLeague maçında da konuk edilecek.
Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Beylikdüzü Belediyesi de projeye destek veriyor
Anadolu Efes Spor Kulübü ve Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin iş birliği ile hayata geçen projeye aynı zamanda Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Beylikdüzü Belediyesi de destek veriyor. Proje kapsamındaki çalışmalar, Beylikdüzü’nde bulunan ve Anadolu Efes’in efsane antrenörü Aydın Örs’ün ismini taşıyan Aydın Örs Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.
Anadolu Efes Spor Kulübü, One Team projeleri ile farkındalık ve toplumsal değer oluşturmaya devam edecek.

Spor Haberleri
-
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!
-
Merih Demiral'lı Al Ahli, çeyrek final kapısını araladı!
-
PFDK'den, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a ceza!
-
Aston Villa, Belçika'da avantajı kaptı!
-
AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu
-
Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı başladı
-
Arsenal Hollanda'da gol oldu yağdı!
-
Real Madrid derbiyi kazandı, avantajı kaptı!
-
Borussia Dortmund ile Lille yenişemedi!
-
Eczacıbaşı Dynavit, İtalya deplasmanında kayıp
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı