‘Asıl hedef derbi’

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü galibiyetinin önemli olduğunu belirtirken “Asıl hedef G.Saray derbisi” dedi. Yalçın, “Gelecek hafta Galatasaray’la çok önemli bir maçımız var.

Yayınlanma: 07.03.2020 - 06:00
‘Asıl hedef derbi’
Abone Ol google-news

Oradan da en iyi sonuçla ayrılmaya çalışacağız. İçerideki tüm maçları kazanmak için çıkacağız. Artık kolay maç yok. Aşağıdaki takımlarla yapılan maçlar da çok zorlu olacak. Galatasaray da özellikle iyi gidiyor ama biz de hedef koymak istiyorsak orada kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı. Dünkü mücadelede Vodafone Park’ın çatı kısmında 8 Türk bayrağı yer alırken  taraftarlar tribüne “Alacak nefesimiz olduğu sürece soracak hesabımız var. Var olsun Türk ordusu” yazılı pankart asıp şehitlerimizi andı. 

EŞİTSİZLİĞE DEFANS YAPTILAR

Beşiktaşlı oyuncular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sahaya “Eşitsizliğe Karşı Defanstayız” yazılı tişörtlerle çıktı.  

ÖNCE KIZDI, SONRA SARILDI

İlk yarıda Ankaragücü ceza sahasında topla buluşan Burak Yılmaz, pozisyonun içindeki hakem Arda Kardeşler’le çarpıştı. Kontrolü sağlayamayan yıldız golcü kötü bir vuruşla topu dışarı attı. Pozisyonun ardından Burak Yılmaz hakeme adeta isyan etti. Arda Kardeşler, Burak’ın yanına giderek özür dilerken ikili daha sonra birbirine sarıldı. Orgill ile N’Koudou arasında 22. dakikada yaşanan ikili mücadele sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sert faul yapan Ankaragüclü futbolcuya tepki gösterdi. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından Arda Kardeşler, Yalçın’la Orgill’e sarı kart gösterdi. 

‘SARI’ ALARMI ATLATTI

G.Saray derbisi öncesinde 6 önemli futbolcunun kart sınırında bulunduğu Beşiktaş, Ankaragücü maçını kayıpsız geçti. Başkent temsilcisi karşısında sınırdaki futbolcular Atiba, Burak, N’Koudou, Boyd, Umut ve Caner müsabakayı kart görmeden tamamladı.

LJAJİC’TEN TEPKİ

Uzun süredir formasından uzak kalan Ljajic, dün takımının ikinci golünü attıktan sonra Siyah-Beyazlı tribünlere doğru iki eliyle kulaklarını tıkadı. Ljajic ardından eliyle tribünlere “konuşun” tarzında bir işaret yaptı. Beşiktaşlı futbolcular Ljajic’in yanına gelip takım arkadaşlarını sakinleştirdi. Ljajic maç sonu da hemen koşarak soyunma odasına gitti. 

ESKİ HAKEMLER ‘PENALTI’ DEDİ

Ankaragücü’nde Sedat, 39. dakikada Beşiktaş ceza alanı içinde kaleci Karius’un müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Arda Kardeşler, Sedat’a aldatmaya yönelik hareketten dolayı sarı kart gösterdi. VAR odasından uyarı gelmeyince oyun Siyah-Beyazlılar lehine endirekt serbest vuruşla devam etti. Eski hakemler pozisyonun penaltı olduğu görüşünde birleşti.

- Erman Toroğlu: Sedat’ın pozisyonunda VAR nerede? Bir de sarı kart var. Hakem, “Ben hiç temas görmedim. Futbolcu kendini attı” diyor. VAR kim, Koray Gençerler. Nerede? Çağır, seyretsin, sarı kartı geri alsın, penaltıyı versin. Yazık değil mi, günah değil mi? 

- Selçuk Dereli: Arda Kardeşler Sedat Ağçay’a yapılan çok net penaltıyı vermediği gibi aldatmadan dolayı bir de sarı kart gösterdi. Karius’un Sedat’ın ayağına çok açık müdahalesi var. Hadi Arda yanlış gördü peki VAR nerede?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler