Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacağı tarihi açıkladı

Fenerbahçe Kulübü'ne 17 yıla yakın süredir başkanlık yapan Aziz Yıldırım, bir dönem daha bu görevi sürdürüp bırakmak istediğini açıkladı.

Yayınlanma: 30.11.2014 - 11:56
Abone Ol google-news

Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda velilere yönelik düzenlenen "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin tanıtım toplantısında konuşan başkan Yıldırım, "Fenerbahçe'yi hep beraber ayakta tutacağız. Tek bir arzum var. Belki bir dönem daha başkanlık yaparım ama ondan sonra bırakacağım" dedi.

Tek hedefinin 1 milyon üye projesini gerçekleştirmek olduğunu anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

"Belki bir dönem daha başkanlık yaparım ama ondan sonra bırakacağım. Bunu ilk defa söylüyorum. Bir gün öncesine kadar konuşmaz, söylemezdim. Buradan söyleyeyim. Tek bir hedefim var, 1 milyon üye projesini hayata geçirmek ve Fenerbahçe'yi sizlerle beraber tabana yaymak. Bu tabanın üzerine de güçlü bir marka olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü oturtmaktır. 2-3 yıl içinde bunu yapacağımıza da inanıyorum. Ben de sizler gibi bu sıralarda oturacağım. Bir çocuğum var, Allah ona da burada okumayı nasip eder."

'FENERBAHÇE'YE SAHİP ÇIKMAK, TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKMAKTIR'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin tanıtımı kapsamında Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda, öğrenci velileriyle bir araya geldi.

Ataşehir'deki kolej yerleşkesinde düzenlenen toplantıda başkan Yıldırım'ın yanı sıra kulüp yönetim kurulu üyeleri Mithat Yenigün ve Turhan Şahin de yer aldı.

Yıldırım, velilere hitaben yaptığı konuşmada, 2015 yılının mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesi, mart ayının sonuna kadar, üye olan taraftar sayısı konusunda açıklama yapmayacaklarını kaydederek, "İyi gittiğini söyleyebilirim. 1,5 milyona yakın elimizde datamız var. Kurduğumuz ekipler çağrı merkezleri vasıtasıyla bu kişilere ulaşıyor. Bölgesel çalışmalara başladık" dedi.

Taraftarların projeye büyük ilgisinin olduğunu aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalar fikrimizi kuvvetlendirdi. Aradığımız insanların yüzde 70'i olumlu dönüş yapıyor. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Sizler de bir kişiyi, arkadaşınızı, dostunuzu getirin. Şuna iyice inanın; Fenerbahçe'ye sahip çıkmak Türkiye'ye sahip çıkmaktır. Başka bir şey kalmadı artık. Sizler Fenerbahçe'ye sahip çıkın, Fenerbahçe de Türkiye'ye sahip çıksın. Bu yol dönüşü olmayan bir yoldur. İyi çalışmalıyız, bunları iyi anlatmalıyız."

Fenerbahçe Kulübü'nün bundan sonra hiçbir yerde devletin arazisi üzerine yatırım yapmayacağını kaydeden başkan Yıldırım, "Bundan sonra hep kendimiz alacağız, malımız olacak, malımızın üzerine yatırımlar yapacağız. Yoksa artık önümüzdeki yıllarda sıkıntılar yaşanıyor. Bunu da yaşadık gördük hep beraber" değerlendirmesinde bulundu.

Konuşması sırasında esprili bir şekilde yönetim kurulu üyesi Şahin'e takılan Yıldırım, "En büyük hedefimiz üniversite açmak. Arazilerin hepsini hallettik. Bir arkadaşımız söz verdi. Turhan Bey, arazi verecekti kulübe, arazi zenginidir. Bir yıldır beni oyalıyor, ama bir ayı kaldı. Bir ay daha oyalarsa her yerde konuşmamda söyleyeceğim. O araziye de su ürünleri fakültesi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım ve yöneticiler, tanıtım ve konuşmanın ardından, kolejde görev yapan öğretmenler ve öğrenci velilerinin üyelik başvuru formlarını kabul ederek imzaladılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler