'Barcelona Cristiano Ronaldo'yu alabilir'

2000 yılında Real Madrid, Barcelona'dan Luis Figo'yu transfer ederek efsane rakibini şoke etmişti. Aradan 16 yıl geçti. Barcelona o günü hiç unutmadı.

Yayınlanma: 06.09.2016 - 16:07
Abone Ol google-news

O gün Barcelona'yı yolda bırakıp Real Madrid'e transfer olan Portekizli efsane futbolcu Figo, Cristiano Ronaldo'ya dair açıklamalarıyla dikkat çekti.

Luis Figo, Barcelona'nın sözleşmesindeki serbest kalma bedelini ödeyerek Real Madrid'li süperstar Cristiano Ronaldo'yu transfer edebileceğini iddia etti.

Portekizli efsane 2000 yılında olay yaratan bir transferle 44.5 milyon euro karşılığında Barcelona'dan Real Madrid'e giderek transfer rekoru kırmıştı ve bugün de benzer bir durumun yaşanabileceğinin altını çizdi.

İspanyol gazetesi Record'a konuşan Figo "Sonuçta bu bir serbest piyasa meselesi. Eğer bir serbest kalma bedeli varsa her şey mümkün" ifadelerini kullandı.

15 yıl önce kendisinin Barcelona'ya gidişini örnek gösteren eski futbolcu "Real'e gitmemde ilk sebep Real Madrid başkanının böyle bir şey olabileceğini kabul etmesiydi. İşler giderek ciddileşti, ben de kontratımı iyileştirmeleri için teklifi Barcelona'ya ilettim" dedi.

(Goal.com)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler