Beşiktaş aradığı stoperi Arjantin'de buldu

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı stoper için River Plate 5 milyon Euro istedi. Siyah-Beyazlılar ise 2 milyon Euro teklif ett i. Pazarlıklar devam ediyor

Yayınlanma: 02.11.2015 - 04:32
Abone Ol google-news

Besiktaşın rotası Balanta Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Rhodolfo'nun yanına bir stoper transferi yapmak için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, Arjantin'in River Plate takımında forma giyen Balanta için kolları sıvadılar. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Kolombiyalı stoper için 2 milyon Euro öneren Siyah-Beyazlılar, Arjantin kulübünden hiç beklemedikleri bir yanıt aldılar. Balanta için 5 milyon Euro isteyen River Plate'ten Siyah-Beyazlılar indirim isterken, oyuncunun Yunan menajeri ile de temas kuruldu. Kolombiyalı oyuncunun İstanbul'a gelmeyi çok istediği ve menajerine Beşiktaş'a transfer için tam yetki verdiği öğrenildi. Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları Balanta'ya yıllık 1.7 milyon Euro'dan 5 yıllık sözleşme teklif etti. "Zago-Ronaldo" ikilisi gibi savunmaya birbirini tamamlayan süper bir ikili yapmayı planlayan Siyah- Beyazlılar, Balanta transferi için sonuna kadar tüm şartları zorlayacaklar.

GALATASARAY DA TRANSFER ETMEK İSTEMİŞTİ
FIFA devre arası olmadan sezon sonu bitecek oyuncu ile görüşme yapılmasına izin vermiyor. Beşiktaşlı yöneticilerin bu nedenle Balanta yerine oyuncunun menajeri ile temas kurduğu öğrenildi. Yunan menajerin İstanbul'a çağırıldığı ve İstanbul'da bir görüşmenin daha yapılacağı öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi önümüzdeki günlerde Arjantin'e bir çıkarma daha yapacak ve River Plate ile Aralık ayında son bir görüşme gerçekleştirecek. 22 yaşındaki Eder Balanta geçen sezon Galatasaray'ın da transfer listesinde yer almış ancak Sarı-Kırmızılılar bir türlü bu transferi sonuçlandıramamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler