Beşiktaş'tan çok sert darbe açıklaması: Alçakça imalar!

Beşiktaş, 15 Temmuz gecesi Vodafone Arena'ya inen darbeci askerler hakkında çıkan iddialara çok sert yanıt verdi ve Fenerbahçe taraftar sitesi olan "12 Numara" hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Yayınlanma: 22.07.2016 - 16:42
Abone Ol google-news

<video:572282>

Beşiktaş, Fenerbahçe taraftar sitesi olan "12 Numara" hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında Digitürk’e baskın yapan askerlerin Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’na indirilen helikopterden sevk edildikleri öğrenildi.

Bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Fenerbahçe’nin taraftar sitesi “12 Numara” Twitter adresinden Beşiktaş camiasına yönelik tweet’ler attı! Siyah - Beyazlı kulüp ise tweet’lerin silinmesine karşın bu site ve kurucularına dava açtığını belirtti.

BEŞİKTAŞ'TAN YAPILAN AÇIKLAMA

"Bir taraftar sitesi, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında Vodafone Arena Stadı'na da helikopterle inen vatan hainlerinin görüntülerini bahane ederek kulübümüze karşı iftira ve algı operasyonu yapmaya çalışmıştır. Daha sonra alçakça imalarını korkarak silen bu taraftar sitesi hakkında kulübümüz tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur.

Beşiktaş'ın hak ve menfaatlerinin sonuna kadar korunacağını ve ilgili kişilerin hukuk karşısında hesap vereceğini tüm kamuoyunun bilmesini isteriz.
Saygılarımızla,"

12 NUMARA'NIN ATTIĞI TWEETLER

BEŞİTAŞ'IN ATTIĞI TWEET


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler