Can, ağabeyi Gökhan Gönül ile görüşmek için Rize'ye gitti

Maç izlediği sırada tesadüfen milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, abisiyle görüşmek için Rize'ye gitti.

Yayınlanma: 24.08.2021 - 10:39
Can, ağabeyi Gökhan Gönül ile görüşmek için Rize'ye gitti
Abone Ol google-news

İzmit’te bir yetiştirme yurdunda büyüyen ve izlediği bir futbol maçı sırasında milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, dün bir televizyon programında Gökhan Gönül ile görüştü.

27 yıldır ilk kez ağabeyiyle temas kuran Can, bu sırada gözyaşlarına boğuldu. Program sırasında Gökhan Gönül, Can'ın kardeşi olduğunu kabul ederek görüşmek için yanına davet etti. 

Bu davet üzerine Can Gönül dün gece saatlerinde İstanbul'dan ayrılarak Gökhan'ın bulunduğu Rize'ye gitti.

"CAN BİZİM KARDEŞİMİZDİR"

Can Gönül'ün katıldığı programa bağlanan Gökhan Gönül, "Kardeşimiz olduğunu yeni öğrendik. 3 kardeştik 4 olduk. Can bizim kardeşimizdir." ifadelerini kullandı.

Can Gönül daha önce yaptığı açıklamada şunları söylemişti, "İki yaşımda yetiştirme yurduna verilmişim. O yaşımdan 18 yaşıma kadar zaten devlet bana sahip çıktı.

18 yaşından sonra bana memuriyet hakkı tanındı. Memur olabilmek için gittiğim kurumda benden evraklar istendi.

Evraklar arasında nüfus kayıt örneği de vardı. Bende nüfus kayıt örneğimi aldığımda orada ailemi gördüm. Orada yazılı isimler vardı ama bunlar benim ailem mi değil mi bilmiyorum. Kim olduklarını da bilmiyordum. İlk kez denk geldim o isimlere. Hayatımda ilk kez nüfus kayıt örneği görmüştüm.” demişti.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler