Derbi öncesi yine Passolig rezaleti: Satışa çıkmayan biletler bakın nerede

Süper Lig pazar günü Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sahne olacak. Derbi öncesinde Galatasaraylı taraftarlara ayrılan deplasman tribünü biletleri tartışmalara neden oldu.

Yayınlanma: 14.11.2016 - 12:37
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Bu sezon deplasman yasaklarının kaldırılmasıyla yaklaşık 2 bin 300 Galatasaray taraftarı da tribünde takımlarını destekleyecek.

SATIŞA ÇIKMADI BİLE

Ülker Stadı'nda 6 blok halinde sarı-kırmızılı taraftarlara ayrılan biletlerin bugün saat 10.00'da satışa çıkacağı açıklanmıştı. Saat 10.00'da bilgisayar başına geçen sarı-kırmızılı taraftarlar, defalarca tartışmalara konu olan Passolig'in internet sitesine girip, biletlerin satışa çıkmasını bekledi.

Derbi öncesi Passolig soygunu: Başvurunu iptal et, bir daha para öde

"DERBİ BİLETLERİ NEREDE?"

Dört blok halinde sunulan biletlerin, satışa çıktığı ilk andan itibaren "tükendi" olarak gözükmesi sarı-kırmızılı taraftarları isyan ettirdi. Bilet almak isteyen taraftarlar, tüm koltukların satılmış olduğunu gördü. Çok sayıda taraftar Passolig'in resmi Twitter hesabı ve Galatasaray'ın resmi hesabını mesaj yağmuruna tutup, "Derbi biletleri nerede" diye sordu.

BİLETLER 600 İLA 1,000 LİRADAN SATIŞTA

"Karaborsayı bitirme" ve "tribünde olayları engelleme" sloganıyla yola çıkan Passolig'in resmi internet sitesinden 'satışa çıkmayan' derbi biletleri Ticketbis isimli internet sitesi üzerinden satılmaya başlandı. Dünyaca ünlü alışveriş sitesi eBay'in İspanya merkezli 'bilet satış' sitesi olduğu bilinen Ticketbis isimli sitede karaborsacılar, Galatasaray tribünü biletlerini 600 ila 1,000 lira arasında satışa çıkardı.

600 LİRAYI VERENE PASSOLİG ZORUNLU DEĞİL

Karaborsa biletlerin satıldığı internet sitesinde, Türkiye'de futbol maçlarını izlemek için satın almanın zorunlu olduğu Passolig için, "Bu etkinlik için Passolig gerekmektedir" ifadelerine yer veriliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler