Dev maç öncesi gerginlik... Taraftarlar sahaya indi

Lyon - Beşiktaş karşılaşması öncesi Siyah-beyazlı taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, Lyon Stadı'na yürüyen bir grup Beşiktaş taraftarına biber gazı ile müdahale etti. Maçtan önce Lyon taraftarları sahaya indi.

Yayınlanma: 13.04.2017 - 20:26
Abone Ol google-news

<video:720124>

Lyon - Beşiktaş karşılaşması öncesi Siyah-beyazlı taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, Lyon Stadı'na yürüyen bir grup Beşiktaş taraftarına biber gazı ile müdahale etti.

BİR TARAFTAR YARALANDI

Yaşanan ilk gerginliğin ardından stada ulaşan Siyah-beyazlı taraftarlar, polis kontrolünde stat çevresinde toplanmaya başladı. Tezahüratlarla takımlarına destek veren Siyah-beyazlılara burada da biber gazlı müdahale edildi. Müdahalenin ardından bir taraftarın başından yaralandığı görüldü.

FRANSIZ POLİSİNE TEPKİ

Bu arada bazı taraftarlar, biber gazıyla müdahale eden Fransız polisine tepki gösterdi. Taraftarlar, "Savaşa değil, maç izlemeye geldik" diye bağırdı.

MAÇ ÖNCESİ TARAFTARLAR SAHAYA İNDİ

Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi tribünde olaylar çıktı. 2 bin civarında Lyon taraftarları sahaya indi.

TRT 1'den verilen habere göre, tribünden ses bombaları ve meşalelerin atıldığı ve bunun üzerine taraftarın sahaya indiği öne sürüldü. Fransız polisi Lyon taraftarını sakinleştirmeye çalışırken stadyum dışında da polisin Beşiktaş taraftarına müdahale ettiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler