Elmas Lig'de Yasemin ve Yasmani 6'ncı oldu, Ramil zorlamadı!
Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Elmas Lig'in 2'nci etabında yarışan milli atletlerden Yasemin Can ve Yasmani Copello 6'ncı sırayı aldı.

Elmas Lig’in 2’nci etabı olan Doha’da milli atletlerden Yasmani Copello, Yasemin Can ve Ramil Guliyev ana programda, Kayhan Özer ise ön programdaki 100 metrede yarıştı. Doha yarışma rekorunun kırıldığı 400 metre engellide Yasmani Copello 49.11’lik derecesiyle bu yılki en iyisini geliştirip 6’ncı sırayı alırken, kadınlarda 3000 metrede ise Yasemin Can 8:39.47 ile 6’ncı sırada finiş gördü. Her iki milli atlet de Elmas Lig sıralaması için üç puanı hanesine yazdırdı.
200 metrede koşan Ramil Guliyev ise istediği gibi giriş yapamadığı yarışta sona doğru yavaşladı ve 21.09 derecesi ile 8’inci sırada yarışı tamamladı.
Elmas Lig’e dahil olmayan ancak organizasyon tarafından davet edilen atletlerin koştuğu 100 metre mücadelesinde yarışan Kayhan Özer ise bu yılki ilk resmi yarışına çıktı. Sakatlıktan dönen Kayhan, sezonu 10.48 ile açarken, yarışı da 5’nci bitirdi.
Elmas Lig’de bir sonraki yarışma İtalya'nın Floransa kentinde 10 Haziran’da yapılacak.

Spor Haberleri
-
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!
-
Merih Demiral'lı Al Ahli, çeyrek final kapısını araladı!
-
PFDK'den, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a ceza!
-
Aston Villa, Belçika'da avantajı kaptı!
-
AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu
-
Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı başladı
-
Arsenal Hollanda'da gol oldu yağdı!
-
Real Madrid derbiyi kazandı, avantajı kaptı!
-
Borussia Dortmund ile Lille yenişemedi!
-
Eczacıbaşı Dynavit, İtalya deplasmanında kayıp
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!