Emre Mor: Kendimi kanıtlamak istiyorum!

Ümit Milli Takımı kampında açıklamalarda bulunan Emre Mor, "Öncelikli Türkiye A Milli Takımı'nda, daha sonra da Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamak istiyorum" dedi.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 17:17
Abone Ol google-news

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor, 29 Mart Salı günü Slovakya U21 takımıyla deplasmanda oynayacakları maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Öncelikli olarak iyi futbol oynayarak galip gelmek istiyoruz. Kendimi burada kanıtlamak istiyorum. Danimarka yerine Türk milli takımını tercih ettim. En başından beri burada oynamayı istiyordum" dedi.

"İYİ BİR TAKIMIZ"

Ümit Milli Takım kampına katılan oyunculardan Okay Yokuşlu'da iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu, Antalya kampında maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurgularken "Umuyoruz galip gelen taraf biz oluruz. Ümit Milli takım olarak uzun zamandır Avrupa Şampiyonası özlemimiz var. İyi bir takımız. Bu takım bunu başarabilecek bilinçte. Hem kendimiz, hem takımımız hem de ülkemiz için iyi bir turnuva. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
"Avrupa Şampiyonası'nın son 2 eleme karşılaşmasında kadrodaydım" diyerek sözlerine devam eden genç oyuncu, "Slovakya maçını kmazanmak istiyoruz. Trabzonspor'da başarılı olmak istiyorum. Trabzonspor'un bu seneki konumu, gerçek konumu değil. Daha yukarılarda olması gerekiyor. Üç senelik kontratım var. Orada da başarılı olmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler