Fenerbahçe'de seferberlik

Fenerbahçe'nin artık kaybetme lüksü yok. Kadıköy'de oynanacak BŞB Erzurum maçı öncesi camia kenetlendi.

Yayınlanma: 13.12.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, tarihinde daha önce yaşamadığı bir tecrübeyi yaşıyor. Akhisar yenilgisi sonrası 16. sıraya gerileyen Sarı-Lacivertliler, Kayseri’nin Kasımpaşa deplasmanında kazanmasıyla birlikte kendini 17. sırada buldu. Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe’de herkesin aklı fikri pazartesi günkü Erzurum sınavında. Bu hafta, ligde son 6 sırada yer alan takımlar birbirleriyle karşılaşacak. Cumartesi günü Rize, Alanya’yı mağlup ederse; Fenerbahçe maç eksiğiyle ligin dibine demir atacak! Eğer Sarı-Lacivertliler, Erzurum karşısında kaybederse, bir başka tarihi skandala imza atarak 16. haftayı puan tablosunun son sırasında tamamlayacak. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in artık kaybetme lüksü kalmadı. Taraftarı önünde sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, galip gelerek en azından düşme hattının üzerine çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Sakatlar için sağlık ekibi devrede

Fenerbahçe, son haftalarda sakatlıklardan en fazla canı yanan takımların başında geliyor. Peş peşe Ayew, Frey ve Valbuena’yı kaybeden Sarı-Lacivertliler’de son olarak Hasan Ali Kaldırım, Akhisar mücadelesini acı içerisinde tamamladı. Sağlık ekibi, Erzurum karşısında tarihinin en kritik maçlarından birine çıkacak olan Fenerbahçe’nin tam kadroya yakın olması için fazla mesai yapıyor. Hasan Ali’nin pazartesi günü sahada olması yüksek ihtimal. El parmağı kırılan Ayew, kasığında yırtık tespit edilen Valbuena ve ayak bileği tendonunda kopma meydana gelen Frey’in durumları belli değil. Normal şartlar altında özellikle Valbuena ve Frey’in yetişmesi beklenmiyordu. Ancak iyileşme süreçlerinin hızlı ilerlemesi nedeniyle iki oyuncunun da oynama ihtimali doğdu.

Dereağzı’nda umutlu bekleyiş

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetici Semih Özsoy’la yaptığı görüşmede kadro dışı kalan oyuncuların affedilmesini gündeme getirmişti. Dereağzı’nda Ekim ayından bu yana çalışmalarını sürdüren kaleci Volkan Demirel, Ozan Tufan, Aatif ve Nabil Dirar, umutla gelecek güzel haberi bekliyorlar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler