Fenerbahçe'den Volkan ve Emre açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli futbolcular Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda yer almamalarıyla ilgili medyaya yansıyan haberler üzerine açıklama yaptı.

Yayınlanma: 28.09.2014 - 15:12
Abone Ol google-news

Sarı-lacvertli kulüpten yapılan açıklamada, "Takım kaptanlarımız Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, kulüp doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu'nun teknik heyetimize sunduğu sağlık raporu doğrultusunda, sakatlıklarından dolayı Akhisar Belediyespor maçının kadrosuna alınmamışlardır" denildi.

Kulüp doktoru Kunduracıoğlu'nun Volkan ve Emre ile ilgili sunduğu rapordan şu ifadeler paylaşıldı:

"Emre Belözoğlu, antrenmanda sol bacak arka üst adalesinde ağrı hissetmesi üzerine çalışmayı bırakmıştır. Belözoğlu'nun yapılan muayene ve tetkiklerinde, sol bacak üst arka kas grubunun birinde 2. derece kısmı yırtık tespit edilmiştir. Kalecimiz Volkan Demirel ise perşembe günü yapılan antrenman sırasında ters bir hareket ile belinde ağrı hissetmiş, çalışmayı tamamlamış, ancak akşam ağrıları artmıştır. Yapılan muayenesinde, faset eklem ve sacroiliac eklemde (omurga arka kısmındaki küçük eklem) kilitlenme ve bel spazmı meydana geldiği belirlenmiştir. Her iki futbolcumuzun da tedavilerine başlanılmıştır."

Açıklamada, bu oyuncuların farklı sebeplerden dolayı kadroda yer almadıkları şeklinde medyaya yansıyan bazı haberlere tepki gösterilirken, "Bu haberler, tamamen maç öncesi takımımızın birlik beraberliğini etkilemeye yönelik, olumsuz algı amaçlı kasıtlı ve çirkindir. Kaldı ki bu iki kaptanımız, en zor dönemlerde dahi takımımızı yalnız bırakmamış, arkadaşlarına liderlik etmiş ve camiamızın en sıkıntılı günlerinde tüm zorluklara göğüs germişlerdir" görüşleri paylaşıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler