Fenerbahçe'den yerlilere hücum

Fenerbahçe kötü gidişata dur demek için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler transferde önceliği yerli oyunculara ayırdı.

Yayınlanma: 29.12.2018 - 04:00
Abone Ol google-news
Ligin ilkyarısını ateş hattında (17.) tamamlayan Fenerbahçe, kadrosuna önemli takviyeler yapmak için harekete geçti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın listesinde öncelikli olarak Beşiktaş’tan Tolgay Arslan, Malatyaspor’dan Sadık Çiftpınar, Sivasspor’dan Emre Kılınç, Başakşehir’den İrfan Can Kahveci’nin isimleri var. Hep söylüyoruz; Sarı-Lacivertlilerin işi çok zor. Transfer için adı geçen bu isimler takımın şaha kalkması için yeterli değil. Bugün bir Caner Erkin, bir Gökhan Gönül, bir Emre Belözoğlu olsaydı takım bu kadar başı boş olmazdı. Eskiden takımda ağabeyler, diğer adıyla liderler çoktu (Volkan Demirel, Emre gibi), şimdi ise ağabey de, lider de yok. İdari menajer Onur Başar gönderildi, yerine Volkan Ballı geldi. Volkan Ballı, 9 yıl öncede Fenerbahçe’de görev almış bir isim. Ballı’nın eksik olan liderlik sıkıntısını çözeceğine inanıyorum. Futbolcularla diyaloglarını iyi bilirim. Volkan Ballı Fenerbahçe için bir nevi dopingdir. 
 
Belek’te 2. rakip kim?
Devre arası hazırlık kampını 3-12 Ocak tarihleri arasında Belek’te yapacak olan Fenerbahçe’nin burada oynayacağı maçlardan biri belli oldu. Sarı-Lacivertliler, 11 Ocak’ta Hollanda’nın Alkmaar takımıyla karşı kaşıya gelecek. Ersun Yanal’ın bir hazırlık maçı daha oynamak istediği konuşuluyor. Arayışlar sürüyor. En muhtemel aday, Fenerbahçe ile aynı otelde kamp yapacak olan Kayserispor olarak gözüküyor.
 
14 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Fenerbahçe’de 2018-2019 sezonu sonunda 14 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Sezon başında kiralanan veya transfer edilen futbolculardan beklenen verimi alamayan Sarı-Lacivertli ekipte kiralık olarak forma giyen Islam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia kiralandıkları takımlara geri dönecek. Martin Skrtel, Roman Neustadter, Tolga Ciğerci, Roberto Soldado (1 sene opsiyonlu), Mathieu Valbuena (1 sene opsiyonlu), Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Aatif  Chahechouhe, Volkan Demirel, Erten Ersu ve Yiğithan Güveli’nin sözleşmeleri ise yenilenmemesi halinde haziran ayı itibariyla bitiyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler