Futbolcudan polise uçan tekme

Sakarya'da dün akşam Söğütlüspor - Hacıkışlaspor arasında oynanan amatör küme maçı sonrası çıkan olaylarda, öfkelerine hakim olamayan bazı futbolcular olayları yatıştırmaya çalışan polis memurlarıyla saha ortasında sille tokat kavga etti. Kavga sırasında bir futbolcu uçarak polis memuruna diziyle vurunca polisler biber gazıyla müdehale etti.

Yayınlanma: 10.04.2014 - 15:51
Abone Ol google-news

Sakarya Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor ile Hacıkışlaspor arasında dün Erenler Stadı'nda oynanan karşılaşmanın bitmesinin ardından, maçı 3-2 kazanan Söğütlüspor kalecisinin rakip seyirci ve oyunculara yaptığı hareket olaylara yolaçtı.

Maç sonrasında her iki takım oyuncuları saha içerisinde birbirlerine girdi. Hacıkışlaspor kaptanı ve bazı oyuncular olaylara müdahale eden polislerin kendilerine sert davrandığını söyleyerek karşılık verince olaylar büyüdü.

Olaylar sırasında bir futbolcu uçarak diziyle bir polis memuruna tekme atarak onu yere yıktı. Arkadaşlarının tartaklandığını gören diğer polis memurları cop ve biber gazıyla müdahale etti. Sahada dakikalarca süren kavga güçlükle yatıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler