Galatasaray yeni Melo'sunu buldu

Galatasaray'ın ön libero transferinin ilk sırasında bulunan Nigel De Jong, Milan’la sözleşmesini feshedecek, ocak ayından itibaren sarı-kırmızılı formayı terletecek.

Yayınlanma: 12.12.2015 - 12:00
Abone Ol google-news

Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin göreve gelmesinin ardından başlayan transfer taarruzunda somut adımlar atılmaya başlıyor.

Kurt hoca, yönetimden ilk olarak ayrılan Felipe Melo’nun yerinin doldurulmasını istedi. Listesinin ilk sırasında da Milan formasım giyen 31 yaşındaki ön libero Nigel De Jong’un ismini yazdı

. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Hollandalı yıldızın menajeriyle ilk yaptıkları görüşmede, “Neden olmasın?” yanıtı aldı, girişimlerini sıklaştırdı. Galatasaray’ın teklifini cazip bulan, yakın arkadaşı Sneijder’den de olumlu referanslar alan De Jong, Milan’dan ayrılmak için italyan yöneticilerle masaya oturdu.

Kendisine fazla süre verilmemesine tepki gösterip ayrılık resti çekti. italyan basını, tecrübeli oyuncunun Milan’la kontratını feshedeceğini ve serbest kalacağını duyurdu. Orta sahada agresifliği ve tatlı sert futboluyla tanınan De Jong, büyük bir aksilik çıkmazsa ocak ayından itibaren Aslan’ın yeni Melo’su olacak. (AMK)



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler