Gençler 'hazır olun'

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör Phillip Cocu, 3 yıllık süreçte yaş ortalamasını düşürmeyi planlıyor

Yayınlanma: 26.06.2018 - 06:30
Gençler 'hazır olun'
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Phillip Cocu döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Hollandalı hocanın işbaşı yapmasıyla Sarı - Lacivertli takımdaki yenilenme süreci de başlamış olacak. Cocu ile birlikte futbolda yeni bir yapının temelleri atılıyor. Phillip Cocu dönemsel başarıları değil istikrarlı ve gerçekçi hedefleri olan bir takım oluşturmaktan yana. Genç futbolcuları yetiştirmesiyle öne çıkan Cocu 3 yıllık süreçte Sarı - Lacivertli takımın yaş ortalamasını düşürmeyi planlıyor. Bu şu demek oluyor. Gençler hazır olmalı. Altyapı konusunda uzman olan Cocu’nun yardımcısı Van der Weerden, altyapıdaki genç oyuncularla da yakından ilgilenecek. Van der Weerden, Sarı - Lacivertli genç oyuncular ile ilgili tüm gelecek planlamalarından sorumlu olacak.
Gözler Cocu’ya çevrildi
PSV Eindhoven’la şampiyon olarak tamamladığı sezonun ardından ailesi ile birlikte tatile çıkan Cocu, bugün veya yarın yardımcısı Chris wan der Weerden ile birlikte İstanbul’a gelecek. Yönetimin de bu hafta içerisinde Ülker Stadyumu’nda genç teknik adama 3 yıllık imza attırmayı planlıyor. Samandıra ve Topuk Yaylası’nı gezecek Cocu, kamp programını belirleyecek. Uzun yıllardır sezon başı kampını Topuk Yaylası’nda yapan Sarı - Lacivertliler, başarılı hocanın olumsuz rapor vermesi durumunda yurt dışında da yeni sezona hazırlanabilir.
Aatıf kalmak istiyor
Geçen sezon Aykut Kocaman’ın en çok şans verdiği isimlerden biri olan Aatif Chahechouhe, birçok futbolseverin eleştirisini almıştı. Yeni teknik direktör Philip Cocu’nun da takımda görmek istemediği oyuncu için yönetimin eli kolu bağlandı. Yönetim 1 yıl daha sözleşmesi olan Faslı oyuncuyu göndermek istiyor. Faslı’ya hem Süper Lig’den hem Katar ekiplerinden teklifler geliyor ancak hiçbirini kabul etmiyor. Aatıf’ın bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü, KAP’a yaptığı açıklamada bağımsız yönetim kurulu üyesi Ali İhsan Karacan’ın görevinden ayrıldığını açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler