Gol düellosunda kazanan çıkmadı

Deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Kardemir Karabükspor, iki kez öne geçtiği maçtan beraberlikle ayrıldı.

Yayınlanma: 20.11.2016 - 15:53
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa ile Kardemir Karabükspor Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaştı. Karşılıklı gollerin atıldığı maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Karşılaşma Kardemir Karabükspor’un şok golüyle başladı. 4. dakikada öne geçen konuk ekibe yanıt gecikmedi. Kasımpaşa, 9 dakika sonra beraberliği sağladı. Karşılıklı goller sonrasında iki takım da orta sahayı kalabalık tutup, mücadeleci bir oyun anlayışını benimsedi. Kardemir Karabükspor, yakaladığı bir fırsatı gole çevirince ilk yarı konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda beraberlik için saldıran Kasımpaşa, tüm riskleri almaya başladı. Yakaladığı fırsatları cömertce harcayan ev sahibi, savunmasını öne çekince hızlı hücumlarda kalesinde tehlikeler görmeye başladı. Karşılıklı yakalanan pozisyonlardan 73. dakikaya kadar gol sesi çıkmadı. Bu dakikada Kasımpaşa lehine çalınan penaltıda topun başına geçen Titi, attığı golle maçlın sonuncu belirledi.

Evinde aldığı beraberlikle puanını 12 yapan Kasımpaşa, 10. sıraya yükselirken, 14 puana yükselen Kardemir Karabükspor 9. sırada yer aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon