G.Saray'da deprem 'Avrupa'ya gidemeyebiliriz'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi ve kulüpte başkan danışmanı pozisyonuna getirilen Mehmet Özbek UEFA tehlikesine vurgu yaptı.

Yayınlanma: 26.07.2015 - 18:44
Abone Ol google-news

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi olan ve kulüpte başkan danışmanı pozisyonuna getirilen Mehmet Özbek, konuştu.

Mehmet Özbek, özellikle ekonomik konularda yoğun bir çalışma içinde olduklarına değinirken, UEFA Finansal Fair Play kriterlerinden dolayı riskin devam ettiğini aktardı.

Transferde dikkatli davranmak durumunda olduklarının altını çizen Özbek, "Transfer yapmayacak değiliz, ama giden oyuncunun yerine bir başkasını alabiliriz. Dengeleme yapmak durumundayız. UEFA Finansal Fair Play kriterleriyle ilgili risk sürüyor. Bize 2 yıl önce bir uyarı verilmişti. Bir yılını geride bıraktık ve verilen süre bu sezonun ardından tamamlanıyor. Ağustos ayının 15'inde tekrar görüşme talebinde bulunacağız ve 1 yıl daha uzatma isteyeceğiz. Raporlarımızı sunacağız. Aksi takdirde önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılamayabiliriz. Mali raporlarımızda 10-15 milyon avro gibi bir fark var. Bütçemizi dengelememiz lazım" değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler