Hem Emre Mor, hem Babel!

G.Saray’a yıllık 3.5 milyon Avro maliyeti olan, buna karşın ilk yarıda 5 golde kalan, ayrıca sosyal medya paylaşımları ile de zaman zaman tepki çeken Hollandalı yıldız Ryan Babel artık sarı kırmızılı takımın vazgeçilmezi değil! Emre Mor da takım arıyor.

Yayınlanma: 07.01.2020 - 11:12
Hem Emre Mor, hem Babel!
Abone Ol google-news

G.Saray’a yıllık 3.5 milyon Avro maliyeti olan, buna karşın ilk yarıda 5 golde kalan, ayrıca sosyal medya paylaşımları ile de zaman zaman tepki çeken Hollandalı yıldız Ryan Babel artık sarı kırmızılı takımın vazgeçilmezi değil!

Sezon başında üç yıllık sözleşme imzalanan ancak bekleneni veremeyen, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da zaman zaman tepki çeken Ryan Babel’in G.Saray’daki durumu belirsiz...

Yıllık maliyeti 3.5 milyon Avro olan ancak ilk yarıda sadece 5 gol atabilen Babel, bununla beraber tecrübesi ve kalitesiyle teknik heyetin güvendiği isimlerden biri. Younes Belhanda ile birlikte zaman zaman eleştirilere hedef olsa da Babel’in hemen gönderilmesi gündemde değil ancak iki oyuncu da eğer Suudi Arabistan ve Katar gibi ülkelerden cazip teklifler gelir ve kendileri de kabul ederse yönetim “Gidebilirsin” diyecek.

Sosyal medyadaki iddialar bu noktada.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler