İstanbul Çocuk Maratonu'na büyük ilgi

Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin Maltepe Sahil Şehir Parkı’nda 10 Mayıs tarihinde düzenlediği İstanbul Çocuk Maratonu’nda açtığı stant hem çocuklar hem de ebeveynler nezdinde büyük ilgi gördü.

Yayınlanma: 11.05.2015 - 11:46
Abone Ol google-news

Türkiye Atletizm Vakfı Standı, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar tarafından ziyaret edildi.

Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, Spor A.Ş tarafından 10 Mayıs tarihinde Maltepe Sahil Şehir Parkı’nda düzenlenen ve 5.000’den fazla çocuğun katıldığı İstanbul Çocuk Maratonu’nda düzenlediği eğlenceli etkinliklerle çocukları atletizm ile tanıştırdı.

Türkiye Atletizm Vakfı alanında; start ve finiş (çıkış ve varış) deneyim stantları, Türkiye Atletizm Tarihi standı ve Türkiye Atletizm Vakfı standı yer aldı.

Karikatürist Mehmet Şenocak’ın Önünde Kuyruklar Oluştu
 
Dünya Atletizm Günü nedeniyle düzenlenen Çocuk Maratonu’na katılan  çocuklar, Türkiye Atletizm Vakfı start ve finiş standında takozdan çıkış yapma ve finiş ipini göğüsleme heyecanını deneyimlerken  ünlü karikatürist Mehmet Şenocak da minik atletlerin karikatürlerini çizdi. Büyük ilgi gören karikatür etkinliği sırasında Şenocak’ın çizim yaptığı bölümde kuyruklar oluştu. Aynı zamanda Atletizm Tarihi Standı’nda atletizm sporunun ülkemizdeki gelişimi ve geçmiş yıllarda Milli atletlerimizin kullandığı forma ve eşofmanlar sergilendi. Türkiye Atletizm Vakfı standı, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar tarafından da ziyaret edildi. Çintımar ve Özbayrak, Çocuk Maratonu’na kattıkları değer sebebiyle bir araya geldikleri Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı yetkililerine teşekkür ettiler.
 
Dünya Atletizm Günü Pastası Kesildi
 
Türkiye Atletizm Federasyonu standında Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Türkiye Atletizm Vakfı Yöneticileri ile birlikte Dünya Atletizm Günü  pastası kesildi.
 
5 Binden Fazla Çocuk Katıldı
 
Çocuklara birinci, ikinci ya da üçüncü olmanın değil spor kültürü ve maraton bilinci kazanmanın önemi anlatmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen  “Çocuk Maratonu”na 5.000’den fazla çocuk katıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler