Maradona ağır konuştu

Arjantinli efsanevi isim Diego Maradona, Almanya hezimeti sonrası Brezilya'nın imajının zedelendiğini düşünüyor.

Yayınlanma: 10.07.2014 - 10:19
Abone Ol google-news

Efsanevi futbolcu, Almanya'nın Brezilya karşısında aldığı tarihi galibiyeti değerlendirdi.
 
Dünya Kupası tarihinde 5 defa şampiyonluk yaşayan Sambacılar, kendi evlerinde düzenlenen turnuvanın yarı finalinde Almanya'ya karşı 7-1'lk skorla ağır bir mağlubiyet aldı.
 
Bu yenilginin bir açıklamasının olmadığını belirten Maradona, Telesur'a verdiği demeçte, "Almanya'nın Brezilya'dan iyi olduğunu belirtmiştim. Turnuvanın başlangıcından beri Brezilya'nın futbolunu beğenmediğimi söylüyordum ama Almanya'nın bu denli farklı kazanacağını hayal bile edemezdim." şeklinde konuştu.
 
Brezilya'nın imajının ağır derecede zedelendiğini vurgulayan Arjantinli eski yıldız, "Almanya güçlü bir takım, kabul ama Brezilyalı futbolcular sahada hiç yoktu. Almanlar al gülüm ver gülüm oynadı ve kazandı. Sen bana ver, ben sana vereyim. Sonra şut çekelim gol olsun..." ifadelerini kullandı.
 
Sambacılar'ın sahada direnmek için hiçbir şey yapmadığını ekleyen 53 yaşındaki isim, "Brezilya'da orta sahada yokları oynadı. Her seferinde ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler. Hele savunmacılar... Dante ve David Luiz arasında hiç koordinasyon yoktu. Finale çıkmayı istiyorlardı ancak futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor." açıklamalarında bulundu. (Goal)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler