Milli Takımlar teknik ekibi, Süper Ligi takip edecek

Milli Takımlar'da görev yapan antrenörler, bu hafta sonu Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda oynanacak 9 maçın tamamını stadyumlarda takip edecek.

Yayınlanma: 19.09.2014 - 12:46
Abone Ol google-news

Adnan Örnek, 19 Eylül Cuma akşamı haftanın açılış maçı olan Eskişehirspor-Gençlerbirliği maçını seyredecek. Adnan Örnek ayrıca bir gün sonraki Balıkesirspor-Galatasaray müsabakasında da görevli olacak.

Ahmet Ceyhan, önce 20 Eylül Cumartesi günü oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçında, Pazar günü de Sivasspor-Torku Konyaspor karşılaşmasında tribünde olacak. Yine cumartesi günü Adana'da oynanacak Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor A.Ş karşılaşmasında Levent Şahin gerekli raporlamayı yapacak.

A Milli Takım antrenörü Hamza Hamzaoğlu, 21 Eylül Pazar günkü Kasımpaşa A.Ş.-Kardemir Karabükspor maçını ve de Pazartesi akşamı Bursa'daki haftanın kapanış maçı olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasını seyredecek. A Milli Takım kaleci antrenörü Alper Boğuşlu da Fenerbahçe-Gaziantepspor ve Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki İstanbul Başakşehir A.Ş.-Trabzonspor müsabakalarını takip edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler