Muslera daha iyi olursa santrfor oynatabilirim

Fatih Terim’den açıklama

Yayınlanma: 25.10.2018 - 01:39
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonrası kaleci Muslera’yı santfor oynayabileceğini şaka yollu söyleyerek takımdaki forvet eksikliğine dikkat çekti.

İşte O sözler: 1 uan bizim için şans, eğer varsa. Tabii ki düşüncemiz bu değildi ama açıkçası istemediğimiz şeyler de gelişti saha içerisinde. Belirli bir müddet sonra eşleşmeyi doğru yapabildik, oyunda küçük bir değişiklik yaptık ama bu sefer de çok top kaybı yaptık çıkarken. Böyle seviyelerde top kayıplarını cezalandırıyorlar doğal olarak. Direndik açıkçası. İlk yarı belki iyi başladık, Garry'nin şutu, Eren'in pozisyonu, topu oyunda tutmamız, bizde kalması belki bir derece iyi ama ikinci yarı maçı kaybedebilirdik.

"Muslera muhteşem oynadı, onu daha iyi oynarsa santrfor oynatabilirdim, ona teşekkür etmek lazım ama en büyük teşekkürü de 18 yaşındaki Ozan aldı bence. Bu puan bizi yarışın içinde tuttu. Öbür maça baktığımızda hala üst sıralar bize açık en azından matematiksel olarak. Bugün taraftarımız yanımızda durdu, boşuna cephanelik dememişiz, biz de direndik açıkçası. İkinci yarı için söyleyecek çok bir şey yok, sadece direndik diyebiliyorum. 15-20. dakika değişiklik yapmak istedim, Selçuk'u alabilirdim ama şu anki haliyle 75 dakika zor onun için. Bu şartlarda puan alabiliyorsanız bu seyirci ve bu takım 3 puanı da alabilecek demektir."

"Golü yesek fark olabilirdi"

"Tedesco'yu da çok tebrik ederim. İyi bir takımı var demiştim zaten. İnşallah ileride çok daha iyi bir teknik adam olacak. Bugün 3 puanı alsak sıralamada bazı kredileri de alabilirdik ama açıkçası hak etmedik, takımıma söyledim. Golü yesek fark da olabilirdi ama direndik. Yavaş yavaş değişeceğiz, bir anda değil, değiştireceğiz. Burada birçok maçı rakibe baskı yapıp pres yaparak, alan daraltıp rakibi sahasına kapatarak kazandı. Bu tip şeylerin hoşuma gitmediği açık. Biraz zamana ihtiyacımız var, bu değişimi yapacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler