Mustafa Alper Avcı’dan istifa sinyali

Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasında evinde Denizlispor’a 3-1 kaybeden Altay’da Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı istifa sinyali verdi.

Yayınlanma: 26.10.2018 - 21:53
Abone Ol google-news

Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasında evinde Denizlispor’a 3-1 kaybeden Altay’da Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı istifa sinyali verdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Alper Avcı, “Maça iyi başladık. Önde baskı kurmaya çalıştık. Kazandığımız toplarla 2 pozisyona grip golü bulduk. İki şanssız gol yedik. İkinci yarıda oyunu Denizlispor ceza sahasına yıktık. 3. gol maçın kırılma anı oldu. Denizlispor daha da farklı olabilirdi. Başarısızlık varsa sorumluluğu üstüme alıyorum. Yönetimle konuşacağım ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YÜCEL İLDİZ: "DAHA İYİ OLACAĞIZ"
Spor Toto 1. Lig’de deplasmanda Altay’ı deviren Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, “İlerleyen haftalarda daha iyi bir Denizlispor izleteceğiz” dedi.

Basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan İldiz, “Zor maç olacağını biliyorduk. Geçen hafta taraftarlarımızla beraber iyi bir galibiyet aldık. Orada yakalanan havanın devam etmesini istiyorduk. Maça iyi başladık ama yemememiz gereken bir gol yedik. Sonrasında toparladık ve golleri bulduk. 3. golden sonra maç lehimize döndü. Altay’ı da mücadelesinden dolayı kutluyorum. Takım savunmasındaki zaaflarımızı düzelttikten sonra daha iyi bir Denizlispor izleteceğiz” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler