Ne gelen var ne giden...

F.Bahçe yönetimi toplandı, Hollandalı'ya destek çıktı

Yayınlanma: 09.10.2018 - 06:30
Ne gelen var ne giden...
Abone Ol google-news

Ligin başından bu yana kaybettiği puanlarla 15. sıraya kadar düşen Fenerbahçe’de bundan böyle nasıl bir tablo çizilecek herkes tarafından merak ediliyordu. Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimleri gündeme oturdu. Tribünlerden “Ersun Yanal” sesleri Kocaman’a göre çoğunluğu aldı. Başakşehir karşılaşması sonrası Ali Koç, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda kurmaylarıyla toplantı yaptı. Bu zirvede gündem son yaşanan olaylarla ilgiliydi. Volkan Demirel özür dilerse affı söz konusu. Phillip Cocu’nun durumu hiç masaya yatırılmadı. Bu şu demek oluyor; Ne gelen var ne de giden. Fenerbahçe Cocu ile yola devam edecek.

Sahada farklı oyun

Fenerbahçe, haftalar sonra Başakşehir maçında farklı bir oyun ortaya koydu. Önde bastı, çok koştu, gol pozisyonlarına girdi. Takım içinde hareketliliğin olduğu gözlerden kaçmadı. Cocu ile yola devam edileceğine göre 15 günlük milli takım arası Sarı-Lacivertlilere ilaç olmalı ve bu süreç çok iyi değerlendirilmeli. Samandıra’da her şeyin mükemmel geçtiğini, herhangi bir sıkıntının bulunmadığını, futbolcularla teknik heyet arasında güllük gülistanlık ortamın olduğunu, PAF takımında çalışmalarını sürdüren Ozan Tufan’ın performansının sürekli takip edildiğini, yakın zamanda Fenerbahçe’nin özlenen seviyeye geleceğine dair duyumlar aldım. Sarı-Lacivertliler milli ara dönüşünde Sivas deplasmanına gidecek, sonra UEFA Avrupa Ligi grup maçı için Anderlecht’le oynayacak. Bu iki maçın ardından deplasmanda Galatasaray derbisine çıkacak.

Yetkiner:Yıldırım liderimdi

Fenerbahçe’de altyapı koordinatörü ve scout direktörü olarak görev yaptığı süre boyunca, bir dedikodu yüzünden kulüpten uzaklaştırıldığını söyleyen Müjdat Yetkiner şu açıklamaları yaptı: “Bir dedikoduyla Fenerbahçe kulübünden uzaklaştırıldım. Beni kimse Fenerbahçe kulübünden tasfiye edemez. Aziz Yıldırım’ı satmadım. Satamazdım. Benim liderimdi. Saffet, ben ve Kemalettin futbol okulu seçmelerini izliyorduk. Ali Koç aradı. ‘Bana küfür ediyorsun’ dedi. Ali Koç’a küfür ediyormuşum. Asla Ali Koç’a küfür etmedim. Etmem, edemem. Koç ailesine hayatta küfür edemem. Bu kulüpte 4 sene altyapı direktörlüğü yaptım. 3 Türkiye şampiyonluğu ve finalim var. Comollli’nin tüm profesyonellerle ilgili yaptığı sözleşmelerin amiri benim. Bizler kenara atılacak adamlar değiliz. Bizlerin yaptığı hizmeti bu camia zaten takdir ediyor. Ali Koç’a hiç kızmıyorum.”

Tolga geri döndü

Fenerbahçe’nin yeni transferi Tolga Ciğerci, sakatlığının tedavisi için gittiği Almanya’dan döndü. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, tedavisini Almanya’da tamamlayan Tolga’nın dün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne geldiği belirtildi. Takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Ciğerci’nin, teknik direktör Phillip Cocu ve sportif direktör Damien Comolli’yle de sohbet ettiği kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler