"Pereira en az Ivan Bebek kadar hatalı!"

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Braga'ya 4-1 mağlup olduğu maçı ve Hakem Ivan Bebek'in performansını değerlendirdi.

Yayınlanma: 18.03.2016 - 01:27
Abone Ol google-news

Mehmet Demirkol, UEFA Avrupa Ligi'ne Braga'ya 4-1 mağlup olarak veda eden Fenerbahçe'nin ve Hakem Ivan Bebek'in performansını değerlendirdi.

Demirkol, şunları söyledi:

"HAKEMİN PERFORMANSI KORKUNÇ!"

Hakem rezaletti. Hakemle ilgili her şeyi söyleyebilirsiniz. Hakemin performansı çok korkunç! Braga, hızlı top çevirmesine rağmen Fenerbahçe'nin sahasına gelemiyordu. Braga başka türlü eleyemezdi.

"PEREİRA EN AZ HAKEM KADAR HATALI"

Başta Pereira olmak üzere biz televizyon başında sinirlendik. Herkesin sinirlenmeye hakkı vardır ama profesyoneller bu derece sinir kaybetmemeliler. Pereira'nın kendisini attırması yanlıştı. Orada kendini attırmayacaksın. Madem kendini attıracak derecede kötü bir sarı kart bu sarı kart o zaman ikinci yarıda Topal ile Souza'yı değiştireceksin. İkisini birden neden sahaya sürüyorsun? Bir sürü soru sorulabilir. Hakem çok perişan etti ama Pereira da en az onun kadar yardım etti.

"FENERBAHÇE'NİN AKLI OYUNDAN ÇIKTI"

Mehmet Topal, Fenerbahçe'nin soğukkanlı aklı. Herkes demoralize olmuşken Nani'ye şahane bir pas attı. Fenerbahçe'nin aklı oyundan çıktı.

"TURUN GİTMESİNİN SEBEBİ..."
Hakem yüzde 70 turun gitmesinin sebebidir. Geriye kalan yüzde 30'da da Pereira ve oyuncuların katkısı vardır. Pereira'nın kendisini attırması en az hakemin skandal üstüne skandal kararları kadar kabul edilemez.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler